Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 1.5 gr tube metaaloxide warmtegeleidende CPU koelpasta voor cpu koeler

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1.5 gr tube metaaloxide warmtegeleidende CPU koelpasta voor cpu koeler
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SILVGREASE1
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030788847 show
Categorie
Viscous fluid which increases the thermal conductivity of a thermal interface by filling microscopic air-gaps present due to the imperfectly flat and smooth surfaces of the components. In electronics, it is often used to aid a component\'s thermal dissipation via a heat sink.
heatsink compounds
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 90618
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 26 aug 2017 20:30:37
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 Years
Lange productnaam StarTech.com 1.5 gr tube metaaloxide warmtegeleidende CPU koelpasta voor cpu koeler :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 1.5 gr tube metaaloxide warmtegeleidende CPU koelpasta voor cpu koeler

StarTech.com 1.5 gr tube metaaloxide warmtegeleidende koelpasta voor CPU koeler tube thermische pasta voor heatsink
Meer>>>

StarTech.com 1.5 gr tube metaaloxide warmtegeleidende CPU koelpasta voor cpu koeler:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 1.5 gr tube metaaloxide warmtegeleidende CPU koelpasta voor cpu koeler.
Onze thermische CPU-pasta verbetert de effectiviteit van CPU-koelers door de CPU thermisch te verbinden met de heatsink.

Een hoogwaardige metaalverbinding die zorgt voor een maximale warmteafvoer rondom de CPU voor optimale prestaties en een hogere stabiliteit van het systeem - effectiever dan standaard thermische pasta op siliciumbasis voor een optimale bescherming tegen oververhitting van de CPU.

Onder Support kunt u het veiligheidsinformatieblad voor SILVGREASE1 vinden.

StarTech.com Voordeel
- Betere warmtegeleiding dan standaardverbindingen op siliciumbasis en een verwaarloosbaar lage elektrische geleiding voor een effectief en veilig gebruik in veeleisende toepassingen
Korte samenvatting StarTech.com 1.5 gr tube metaaloxide warmtegeleidende CPU koelpasta voor cpu koeler:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 1.5 gr tube metaaloxide warmtegeleidende CPU koelpasta voor cpu koeler-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 1.5 gr tube metaaloxide warmtegeleidende CPU koelpasta voor cpu koeler, Zilver, 67 mm, 10 g, -30 - 180 °C, 20 mm, 82 mm
Lange samenvatting StarTech.com 1.5 gr tube metaaloxide warmtegeleidende CPU koelpasta voor cpu koeler :

StarTech.com 1.5 gr tube metaaloxide warmtegeleidende CPU koelpasta voor cpu koeler. Kleur van het product: Zilver. Diepte: 67 mm, Gewicht: 10 g. Breedte verpakking: 20 mm, Diepte verpakking: 82 mm, Hoogte verpakking: 153 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 1.5 gr tube metaaloxide warmtegeleidende CPU koelpasta voor cpu koeler, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
20 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
82 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
153 mm
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
-30 - 180 °C
Gewicht en omvang
Diepte
The distance from the front to the back of something.
67 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
10 g
Technische details
Thermische geleidbaarheid
Thermal conductivity is the property of a material to conduct heat.
1,93 W/m·K
Lengte van de verpakking
3,23 mm
Thermale weerstand
0,12 °C/W
Verdamping (@ 200°C/24u)
0,001 procent
Ontluchting (@ 200°C/24u)
0,05 procent
Specifieke zwaartekracht
1,7
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Kleur
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Australia 3 distributor(s)