Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 3 m straight-through seriële parallelle kabel DB25 M/M

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3 m straight-through seriële parallelle kabel DB25 M/M
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SC10MM
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030200714 show
Categorie
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 34569
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 18:54:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 3 m straight-through seriële parallelle kabel DB25 M/M :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 3 m straight-through seriële parallelle kabel DB25 M/M

StarTech.com 3 m straight-through seriële parallelle kabel DB25 M/M
Meer>>>

StarTech.com 3 m straight-through seriële parallelle kabel DB25 M/M:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 3 m straight-through seriële parallelle kabel DB25 M/M.
Verleng de aansluitingen van uw printer / switchbox met 3 m

Deze straight-through parallelle seriële kabel heeft DB25 connectors aan beide uiteinden en kan worden gebruikt voor parallelle of seriële verbindingen.Gedekt door onze levenslange garantie.

The StarTech.com Advantage

- Plaats uw computer op 3 m afstand van uw printer switchbox
- Gemakkelijk te installeren en te gebruiken
- Met levenslange garantie door StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com 3 m straight-through seriële parallelle kabel DB25 M/M:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 3 m straight-through seriële parallelle kabel DB25 M/M-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 3 m straight-through seriële parallelle kabel DB25 M/M, 3,05 m, Grijs
Lange samenvatting StarTech.com 3 m straight-through seriële parallelle kabel DB25 M/M :

StarTech.com 3 m straight-through seriële parallelle kabel DB25 M/M. Lengte snoer: 3,05 m, Kleur kabel: Grijs

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 3 m straight-through seriële parallelle kabel DB25 M/M, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Lengte snoer *
3,05 m
Kleur kabel
Grijs
Verpakking
Breedte verpakking
12,7 mm
Verpakking
Diepte verpakking
146 mm
Hoogte verpakking
275 mm
Overige specificaties
Aansluiting(en)
DB25 (M-M)
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)