Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com Cat5e patchkabel met snagless RJ45 connectors 30 cm, blauw

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cat5e patchkabel met snagless RJ45 connectors 30 cm, blauw
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
RJ45PATCH1
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030780292
Categorie
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 41738
Deze statistiek is gebaseerd op de 74520 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72797 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 nov 2017 17:40:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam StarTech.com Cat5e patchkabel met snagless RJ45 connectors 30 cm, blauw :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com Cat5e patchkabel met snagless RJ45 connectors 30 cm, blauw

StarTech.com Cat5e patchkabel met snagless RJ45 connectors 30 cm, blauw
Meer>>>

StarTech.com Cat5e patchkabel met snagless RJ45 connectors 30 cm, blauw:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com Cat5e patchkabel met snagless RJ45 connectors 30 cm, blauw.
Leg netwerkverbindingen via Fast Ethernet met deze kwalitatief hoogwaardige Cat5e-kabel, met Power-over-Ethernet-functionaliteit

De RJ45PATCH1 Cat 5e patchkabel (30 cm) voldoet aan of overtreft alle categorie 5e kabelspecificaties en zorgt zo voor betrouwbare Ethernet-netwerkverbindingen, en is daarnaast voorzien van een duurzame blauwe PVC-mantel, waardoor u uw netwerkkabels, indien nodig, van een kleurcode kunt voorzien.

Voor langdurige prestaties is deze hoogwaardige Cat 5e patchkabel voorzien van een lipbeschermer ('snagless'), waardoor de RJ45 connectorklemmen tegen beschadiging worden beschermd en waardoor de kabel minder gevoelig is voor vasthaken tijdens de installatie. De kabel is ook uitgerust van een aangegoten PVC-trekontlasting waardoor buiging van de RJ45 connectoreindpunten in een scherpe hoek wordt voorkomen, waardoor het risico van kabelstoringen wordt verminderd.

Deze Cat 5e patchkabel is uitsluitend gemaakt van hoogwaardig materiaal, levert betrouwbare prestaties en wordt gedekt door onze levenslange garantie.

100% koper voor maximale prestatie

Haal het maximale uit uw kabelinvestering met onze Cat 5e kabels, die allemaal zijn gemaakt van hoogwaardige koperen geleiders.

0,25 mm² draad voor krachtige netwerkverbindingen

Zorg dat uw veeleisende Ethernet-toepassingen, zoals Power-over-Ethernet, uitstekend presteren met behulp van kabels met een koperen draad van 0,25 mm².

50 micron gouden connectors bieden optimaal geleidingsvermogen

Vertrouw op onze RJ45 connectors voor optimaal geleidingsvermogen en elimineer tegelijkertijd signaalverlies door oxidatie of corrosie.

The StarTech.com Advantage

- Vergulde connectoren van 50 micron zorgen voor een optimale geleiding en minder signaalverlies als gevolg van oxidatie of corrosie
- Afschermingen van de RJ45-connectorclips zorgen ervoor dat de stekkers minder snel blijven haken bij het leggen van de kabel
- Gegarandeerde betrouwbaarheid
Korte samenvatting StarTech.com Cat5e patchkabel met snagless RJ45 connectors 30 cm, blauw:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com Cat5e patchkabel met snagless RJ45 connectors 30 cm, blauw-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com Cat5e patchkabel met snagless RJ45 connectors 30 cm, blauw, 0,3 m, Cat5e, U/UTP (UTP), RJ-45, RJ-45, Blauw
Lange samenvatting StarTech.com Cat5e patchkabel met snagless RJ45 connectors 30 cm, blauw :

StarTech.com Cat5e patchkabel met snagless RJ45 connectors 30 cm, blauw. Lengte snoer: 0,3 m, Kabel standaard: Cat5e, Kabelafscherming: U/UTP (UTP), Aansluiting 1: RJ-45, Aansluiting 2: RJ-45, Geslacht connector: Mannelijk/Mannelijk, Kleur kabel: Blauw

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com Cat5e patchkabel met snagless RJ45 connectors 30 cm, blauw, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Lengte snoer *
How long the cable is.
0,3 m
Kabel standaard *
The category of the cable, which is determined by performance characteristics and test requirements.
Cat5e
Aansluiting 1 *
This is the first connector in the device.
RJ-45
Aansluiting 2 *
This is the second connector in the device.
RJ-45
Geslacht connector *
Mannelijk/Mannelijk
Kabelafscherming *
The protective layer for the cable, typically made of plastic.
U/UTP (UTP)
Kleur kabel
Colour of the cable e.g. white, gray.
Blauw
Materiaal buitenmantel
Polyvinyl chloride (PVC)
AWG draad omvang
24
Kenmerken
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Frequentie
350 MHz
Kabelclassificatie
CMG (CM)
Aangegoten clipbescherming (snagless)
Yes
Verpakking
Aantal per verpakking
The amount in each pack.
1
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
5,9 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
201 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
218 mm
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 3 m blauw StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 3 m blauw
(show image)
RJ45PATCH10 Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 3 m blauw EUR 1,66
(excl. VAT)
EUR 1,99 (incl. VAT)
StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 1,8 m blauw StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 1,8 m blauw
(show image)
RJ45PATCH6 Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 1,8 m blauw EUR 1,03
(excl. VAT)
EUR 1,24 (incl. VAT)
StarTech.com 15 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 4.57m Blauw netwerkkabel StarTech.com 15 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 4.57m Blauw netwerkkabel
(show image)
RJ45PATCH15 15 ft Cat5e Blue Snagless RJ45 UTP Cat 5e Patch Cable - 15ft Patch Cord EUR 1,96
(excl. VAT)
EUR 2,35 (incl. VAT)
StarTech.com 7 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 2.13m Blauw netwerkkabel StarTech.com 7 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 2.13m Blauw netwerkkabel
(show image)
RJ45PATCH7 7 ft Cat5e Blue Snagless RJ45 UTP Cat 5e Patch Cable - 7ft Patch Cord EUR 1,24
(excl. VAT)
EUR 1,49 (incl. VAT)
StarTech.com 25 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 7.62m Blauw netwerkkabel StarTech.com 25 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 7.62m Blauw netwerkkabel
(show image)
RJ45PATCH25 25 ft Cat5e Blue Snagless RJ45 UTP Cat 5e Patch Cable - 25ft Patch Cord EUR 2,51
(excl. VAT)
EUR 3,01 (incl. VAT)
StarTech.com 5 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 1.52m Blauw netwerkkabel StarTech.com 5 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 1.52m Blauw netwerkkabel
(show image)
RJ45PATCH5 5 ft Cat5e Blue Snagless RJ45 UTP Cat 5e Patch Cable - 5ft Patch Cord EUR 1,21
(excl. VAT)
EUR 1,45 (incl. VAT)
StarTech.com 3 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 0.91m Blauw netwerkkabel StarTech.com 3 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 0.91m Blauw netwerkkabel
(show image)
RJ45PATCH3 Cat5e patch cable with snagless RJ45 connectors – 3 ft, blue EUR 1,22
(excl. VAT)
EUR 1,28 (incl. VAT)
StarTech.com 100 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 30.48m Blauw netwerkkabel StarTech.com 100 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 30.48m Blauw netwerkkabel
(show image)
RJ45PATCH100 100 ft Cat5e Blue Snagless RJ45 UTP Cat 5e Patch Cable - 100ft Patch Cord EUR 13,91
(excl. VAT)
EUR 14,61 (incl. VAT)
StarTech.com 20 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 6.1m Blauw netwerkkabel StarTech.com 20 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 6.1m Blauw netwerkkabel
(show image)
RJ45PATCH20 20 ft Cat5e Blue Snagless RJ45 UTP Cat 5e Patch Cable - 20ft Patch Cord EUR 2,71
(excl. VAT)
EUR 3,25 (incl. VAT)
StarTech.com 50 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 15.24m Blauw netwerkkabel StarTech.com 50 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 15.24m Blauw netwerkkabel
(show image)
RJ45PATCH50 50 ft Cat5e Blue Snagless RJ45 UTP Cat 5e Patch Cable - 50ft Patch Cord EUR 7,52
(excl. VAT)
EUR 7,90 (incl. VAT)
StarTech.com 12 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 3.66m Blauw netwerkkabel StarTech.com 12 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 3.66m Blauw netwerkkabel
(show image)
RJ45PATCH12 12 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable EUR 2,15
(excl. VAT)
EUR 2,26 (incl. VAT)
StarTech.com 35 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 10.67m Blauw netwerkkabel StarTech.com 35 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 10.67m Blauw netwerkkabel
(show image)
RJ45PATCH35 35 ft Cat5e Blue Snagless RJ45 UTP Cat 5e Patch Cable - 35ft Patch Cord EUR 5,00
(excl. VAT)
EUR 5,25 (incl. VAT)
StarTech.com 75 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 22.86m Blauw netwerkkabel StarTech.com 75 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 22.86m Blauw netwerkkabel
(show image)
RJ45PATCH75 75 ft Cat5e Blue Snagless RJ45 UTP Cat 5e Patch Cable - 75ft Patch Cord EUR 11,33
(excl. VAT)
EUR 11,90 (incl. VAT)
StarTech.com 2 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 0.61m Blauw netwerkkabel StarTech.com 2 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 0.61m Blauw netwerkkabel
(show image)
RJ45PATCH2 2 ft Cat5e Blue Snagless RJ45 UTP Cat 5e Patch Cable - 2ft Patch Cord EUR 1,30
(excl. VAT)
EUR 1,37 (incl. VAT)
StarTech.com 4 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 1.22m Blauw netwerkkabel StarTech.com 4 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable 1.22m Blauw netwerkkabel
(show image)
RJ45PATCH4 4 ft Cat5e Blue Snagless RJ45 UTP Cat 5e Patch Cable - 4ft Patch Cord EUR 1,33
(excl. VAT)
EUR 1,40 (incl. VAT)
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
France 1 distributor(s)