Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com PS/2 Toetsenbord en Muis Verlengsysteem via Cat5

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PS/2 Toetsenbord en Muis Verlengsysteem via Cat5
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PS2UTPEXT
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030820844 show
Categorie
A console is a device used to monitor and control a network. A console extender is a devices which allow remote access to this console.
console verlengers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 69288
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 okt 2017 15:56:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 Year Warranty
Lange productnaam StarTech.com PS/2 Toetsenbord en Muis Verlengsysteem via Cat5 :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com PS/2 Toetsenbord en Muis Verlengsysteem via Cat5

StarTech.com PS/2 Toetsenbord en Muis Verlengsysteem via Cat5
Meer>>>

StarTech.com PS/2 Toetsenbord en Muis Verlengsysteem via Cat5:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com PS/2 Toetsenbord en Muis Verlengsysteem via Cat5.
Gebruik uw PS/2 muis of toetsenbord tot 100 m verwijderd van uw computer met behulp van standaard Cat5-kabel

Dit PS/2 verlengsysteem via Cat5 is de perfecte oplossing voor het aansluiten van PS/2-apparaten op grotere afstanden van de computer met behulp van standaard Cat5-kabel.Met het verlengsysteem kunt u PS/2 signalen tot op 100 meter verlengen, waardoor het niet alleen perfect is voor bestaande configuraties, maar ook ideaal voor eventuele toekomstige aanpassingen.Het PS/2 verlengsysteem bestaat uit twee eenheden. De lokale eenheid wordt geïnstalleerd bij de pc en de andere eenheid wordt bij het toetsenbord en de muis geplaatst, tot op een indrukwekkende 100 m afstand. Er is geen software of voedingsadapter nodig, dus het installeren en instellen gaat snel en probleemloos.

The StarTech.com Advantage

- Er zijn geen drivers / software of externe voeding nodig, en dat betekent een snelle en eenvoudige plug-and-play installatie
- Met 2-jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning door StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com PS/2 Toetsenbord en Muis Verlengsysteem via Cat5:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com PS/2 Toetsenbord en Muis Verlengsysteem via Cat5-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com PS/2 Toetsenbord en Muis Verlengsysteem via Cat5, 25 mm, 69 mm, 22 mm, 180 g, 0 - 55 °C, -20 - 85 °C
Lange samenvatting StarTech.com PS/2 Toetsenbord en Muis Verlengsysteem via Cat5 :

StarTech.com PS/2 Toetsenbord en Muis Verlengsysteem via Cat5. Breedte: 25 mm, Diepte: 69 mm, Hoogte: 22 mm. Kleur van het product: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com PS/2 Toetsenbord en Muis Verlengsysteem via Cat5, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
PS/2 poort(en)
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
4
RJ-45 ports hoeveelheid
2
Technische details
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte
25 mm
Diepte
69 mm
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
22 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
180 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 85 °C
Kleur
Kleur van het product
Zwart
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-14
0%
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)