Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 1-poorts 22 cm DB9 seriële-poortsteun naar 10-polige header

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1-poorts 22 cm DB9 seriële-poortsteun naar 10-polige header
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PLATE9M
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030782371
Categorie
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 40696
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 okt 2017 06:41:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 1-poorts 22 cm DB9 seriële-poortsteun naar 10-polige header :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 1-poorts 22 cm DB9 seriële-poortsteun naar 10-polige header

StarTech.com 1-poorts 22 cm DB9 seriële-poortsteun naar 10-polige header
Meer>>>

StarTech.com 1-poorts 22 cm DB9 seriële-poortsteun naar 10-polige header:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 1-poorts 22 cm DB9 seriële-poortsteun naar 10-polige header.
Voeg een DB9 seriële poort toe aan het achterpaneel van uw computer

De PLATE9M 22 cm seriële poort/headersteun voegt een DB9 seriële poort toe aan het achterpaneel van uw computer, die op een IDC10 headerconnector op het moederbord wordt aangesloten.

Deze duurzame DB9-steun is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt gedekt door de levenslange garantie van StarTech.com.

Raadpleeg de technische specificaties van dit product om te controleren of het compatibel is met uw moederbord.

The StarTech.com Advantage

- Gegarandeerde betrouwbaarheid
Korte samenvatting StarTech.com 1-poorts 22 cm DB9 seriële-poortsteun naar 10-polige header:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 1-poorts 22 cm DB9 seriële-poortsteun naar 10-polige header-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 1-poorts 22 cm DB9 seriële-poortsteun naar 10-polige header, IDC, Serie, RS-232, 8,66 mm, Grijs, 30 g
Lange samenvatting StarTech.com 1-poorts 22 cm DB9 seriële-poortsteun naar 10-polige header :

StarTech.com 1-poorts 22 cm DB9 seriële-poortsteun naar 10-polige header. Hostinterface: IDC, Output interface: Serie, Soort serieële aansluiting: RS-232. Lengte van de verpakking: 8,66 mm. Kleur van het product: Grijs. Gewicht: 30 g, Breedte verpakking: 122 mm, Diepte verpakking: 220 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 1-poorts 22 cm DB9 seriële-poortsteun naar 10-polige header, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
IDC
Output interface *
Serie
Soort serieële aansluiting
RS-232
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
Prestatie
Lengte van de verpakking
8,66 mm
Design
Kleur van het product
Grijs
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
30 g
Breedte verpakking
122 mm
Diepte verpakking
220 mm
Hoogte verpakking
18,8 mm
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)