Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 4-poort PCI SATA RAID Controller/Adapter-kaart

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
4-poort PCI SATA RAID Controller/Adapter-kaart
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PCISATA4R1
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030805162
Categorie
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 82063
Deze statistiek is gebaseerd op de 74536 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72815 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 okt 2017 13:42:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 4-poort PCI SATA RAID Controller/Adapter-kaart :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 4-poort PCI SATA RAID Controller/Adapter-kaart

StarTech.com 4-poort PCI SATA RAID Controller/Adapter-kaart
Meer>>>

StarTech.com 4-poort PCI SATA RAID Controller/Adapter-kaart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 4-poort PCI SATA RAID Controller/Adapter-kaart.
Voeg 4 SATA-poorten toe aan uw PC via een PCI-uitbreidingsslot, met ondersteuning voor installatie van high-performance RAID-array

Met de PCISATA4R1 4-poorts PCI SATA RAID-controller kunt u vier interne SATA 1.0 (1,5 Gbps) poorten aan uw pc toevoegen via één PCI-uitbreidingssleuf, met gelijktijdige ondersteuning van diverse RAID-modi of een eenvoudige JBOD (Just a Bunch of Disks) configuratie.

De PCI SATA-kaart biedt een hogere prestatie en capaciteit bij RAID 0 (striping) of een redundante kopie van een harde schijf met RAID 1 (mirroring). Bij een RAID 10 (ook bekend als RAID 0+1) configuratie kunt u beide optimaliseren door een gespiegelde kopie van uw in stripes (blokken) opgedeelde schijvenset te maken. Bovendien ondersteunt de SATA RAID-kaart RAID 1+S (Mirror + Spare), waarbij een derde geïnstalleerde schijf wordt gebruikt om een defecte schijf automatisch te vervangen en de gespiegelde set opnieuw op te bouwen zelfs als de defecte schijf de bootschijf is.

De kaart is geschikt voor de meeste standaard computerbehuizingen omdat een standard-profile steun al is geïnstalleerd en een low-profile steun wordt meegeleverd voor compacte of kleine-vormfactorsystemen.

NB: Hoewel de PCISATA4R1 kaart elke maat harde schijf in JBOD-modus ondersteunt, is de maximaal ondersteunde schijfgrootte in RAID-modus 2 TB (per poort).

Gedekt door een StarTech.com levenslange garantie en gratis levenslange technische ondersteuning. 

The StarTech.com Advantage

- Configureerbaar voor dataredundantie, grotere capaciteit of beide met veelzijdige RAID-ondersteuning
- Past in bijna elke pc-behuizing; low- en full-profile steunen meegeleverd
Korte samenvatting StarTech.com 4-poort PCI SATA RAID Controller/Adapter-kaart:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 4-poort PCI SATA RAID Controller/Adapter-kaart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 4-poort PCI SATA RAID Controller/Adapter-kaart, SATA, PCI,PCI-X, PC, 3114R, 256 B, 48 Bit
Lange samenvatting StarTech.com 4-poort PCI SATA RAID Controller/Adapter-kaart :

StarTech.com 4-poort PCI SATA RAID Controller/Adapter-kaart. Hostinterface: SATA, Output interface: PCI,PCI-X. Bedoeld voor: PC, Chipset: 3114R, FIFO (First In, First Out): 256 B. Certificering: CE, FCC, RoSH. Ondersteunt Windows: Windows 10 Education,Windows 10 Education x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10 Enterprise.... Breedte: 45 mm, Diepte: 120 mm, Hoogte: 22 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 4-poort PCI SATA RAID Controller/Adapter-kaart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Poorten & interfaces
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
SATA
Output interface *
PCI,PCI-X
SATA herziening
1.0
Aantal Internal SATA ports
4
Prestatie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Bedoeld voor
PC
Chipset
De chipset draagt zorg voor de communicatie tussen processor en de rest van de computer (randapparatuur, geheugen).\n\nMeestal bestaat de chipset uit 2 aparte chips: de Northbridge en de Southbridge. De eerste regelt het snelle verkeer tussen de processor en het geheugen en de grafische kaart (via de AGP). De tweede zorgt voor communicatie met de tragere componenten van de PC: de harde schijven, diskettestations, toetsenbord, USB en de andere slots naast de AGP.
3114R
FIFO (First In, First Out)
256 B
Logical block addressing (LBA) ondersteuning
48 Bit
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
0, 10, JBOD
Data transfer snelheid (max)
1,5 Gbit/s
Lengte van de verpakking
8,54 mm
Design
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Certificering
CE, FCC, RoSH
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Windows
Windows 10 Education,Windows 10 Education x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10 Enterprise x64,Windows 10 Home,Windows 10 Home x64,Windows 10 Pro,Windows 10 Pro x64,Windows 2000,Windows 2000 Professional,Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64,Windows 8.1,Windows 8.1 Enterprise,Windows 8.1 Enterprise x64,Windows 8.1 Pro,Windows 8.1 Pro x64,Windows 8.1 x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Enterprise,Windows Vista Enterprise x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 50 °C
Temperatuur bij opslag
-25 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 90 procent
Gewicht en omvang
Breedte
45 mm
Diepte
120 mm
Hoogte
Hoogte van het product
22 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
46 g
Breedte verpakking
48 mm
Diepte verpakking
217 mm
Hoogte verpakking
160 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
200 g
Overige specificaties
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
4
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1200000000 MB/s
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4 - SATA 7-pin F
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-14
0%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
StarTech.com 1-poort eSATA + 1-poort SATA PCI SATA Controller-kaart met LP-bracket StarTech.com 1-poort eSATA + 1-poort SATA PCI SATA Controller-kaart met LP-bracket
(show image)
PCIESATA2I 1-poort eSATA + 1-poort SATA PCI SATA Controller-kaart met LP-bracket EUR 16,59
(excl. VAT)
EUR 19,91 (incl. VAT)
StarTech.com 2-poort Mini PCI Express Interne SATA II Controller-kaart StarTech.com 2-poort Mini PCI Express Interne SATA II Controller-kaart
(show image)
MPEXSATA22I 2-poort Mini PCI Express Interne SATA II Controller-kaart EUR 45,64
(excl. VAT)
EUR 55,22 (incl. VAT)
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)