Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter met 16550 UART

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
4-poort PCI RS232 Seriële Adapter met 16550 UART
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PCI4S550
Categorie
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 42114
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 04:13:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter met 16550 UART :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter met 16550 UART

StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter met 16550 UART
Meer>>>

StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter met 16550 UART:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter met 16550 UART.
Voeg vier RS232 seriële poorten toe aan uw pc via een enkel PCI-uitbreidingsslot

De 4-poort PCI4S550 PCI RS232 Seriële Adapter (16550 UART) kan worden geïnstalleerd in een PCI-slot en voegt vier seriële poorten toe een kosteneffectieve oplossing voor het aansluiten van een nieuw of een wat ouder serieel apparaat met overdrachtsnelheden tot 115,2 kbit/s. De meegeleverde breakout-kabel splitst de poorten voor een opgeruimde verbinding.

Perfect voor het op uw systeem aansluiten van seriële modems, POS-apparaten, PDA's, digitale camera's, printers, ISDN-adapters en nog veel meer. Het ondersteunt het delen van IRQ’s en werkt probleemloos onder Windows en Linux.

Met levenslange garantie en gratis technische ondersteuning door StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- De seriële poorten bevinden zich op de meegeleverde breakout-kabel, zodat er slechts één slot wordt gebruikt in uw behuizing ideaal voor installatie in beperkte ruimte
- De ondersteuning voor de besturingssystemen Windows of Linux maakt deze kaart ideaal voor gebruik in gemengde omgevingen
Korte samenvatting StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter met 16550 UART:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter met 16550 UART-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter met 16550 UART, PCI, Serie, RS-232, 16 B, 8,46 mm, Windows 2000,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home...
Lange samenvatting StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter met 16550 UART :

StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter met 16550 UART. Hostinterface: PCI, Output interface: Serie, Soort serieële aansluiting: RS-232. FIFO (First In, First Out): 16 B, Lengte van de verpakking: 8,46 mm. Ondersteunt Windows: Windows 2000,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home..., Ondersteunde server operating systems: Windows Server 2003,Windows Server 2003 x64,Windows Server 2008 R2,Windows Server 2012. Breedte: 95 mm, Diepte: 120 mm, Hoogte: 18 mm. Overdrachtssnelheid: 0,115 Mbit/s, Connectiviteitstechnologie: Bedraad

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter met 16550 UART, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI
Output interface *
Serie
Soort serieële aansluiting
RS-232
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
4
Prestatie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
FIFO (First In, First Out)
16 B
Lengte van de verpakking
8,46 mm
Design
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Windows
Windows 2000,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64,Windows 95,Windows 98SE,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Enterprise,Windows Vista Enterprise x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
Ondersteunt Linux
Yes
Ondersteunde server operating systems
Windows Server 2003,Windows Server 2003 x64,Windows Server 2008 R2,Windows Server 2012
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
-10 - 80 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 100 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 85 procent
Gewicht en omvang
Breedte
95 mm
Diepte
120 mm
Hoogte
Hoogte van het product
18 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
78 g
Breedte verpakking
53 mm
Diepte verpakking
215 mm
Hoogte verpakking
152 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
400 g
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,115 Mbit/s
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4 - DB 9-pin Serial Male 1 - DB37 Female
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)