Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com MXT105 4.6m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Grijs VGA kabel

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
15 ft VGA Monitor Extension Cable - HD15 M/F
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
MXT105
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030772310 show
Categorie VGA kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 36144
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:21:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Folder (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: levenslange garantie
Lange productnaam StarTech.com MXT105 4.6m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Grijs VGA kabel :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com MXT105 4.6m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Grijs VGA kabel

StarTech.com 15 ft VGA Monitor Extension Cable - HD15 M/F - Supports resolutions up to 800x600
Meer>>>

StarTech.com MXT105 4.6m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Grijs VGA kabel:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com MXT105 4.6m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Grijs VGA kabel.
This 15ft SVGA/VGA monitor extension cable lets you extend your VGA cable connection by 15ft.

The cable supports a maximum video resolution of up to 800x600. For applications that require higher resolutions, see our 15ft Coax VGA Extension Cable (MXT105HQ).

The MXT105 is backed by StarTech.com’s lifetime warranty for guaranteed reliability.
Korte samenvatting StarTech.com MXT105 4.6m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Grijs VGA kabel:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com MXT105 4.6m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Grijs VGA kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com MXT105, 4,6 m, VGA (D-Sub), VGA (D-Sub), Mannelijk, Vrouwelijk, Grijs
Lange samenvatting StarTech.com MXT105 4.6m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Grijs VGA kabel :

StarTech.com MXT105. Lengte snoer: 4,6 m, Aansluiting 1: VGA (D-Sub), Aansluiting 2: VGA (D-Sub). Breedte verpakking: 15,2 mm, Diepte verpakking: 143 mm, Hoogte verpakking: 292 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com MXT105 4.6m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Grijs VGA kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Lengte snoer *
4,6 m
Aansluiting 1 *
VGA (D-Sub)
Aansluiting 2 *
VGA (D-Sub)
Aansluiting 1 type *
Mannelijk
Aansluiting 2 type *
Vrouwelijk
Kleur van het product *
Grijs
Connector 1 vormfactor
Recht
Connector 2 vormfactor
Recht
Maximum resolutie
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
800 x 600 Pixels
Kenmerken
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
15,2 mm
Diepte verpakking
143 mm
Hoogte verpakking
292 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
200 g
Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking
1
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)