Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com M45PATCH50GR 15.2m Cat5e U/UTP (UTP) Grijs netwerkkabel

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
50 ft Cat5e Gray Molded RJ45 UTP Cat 5e Patch Cable - 50ft Patch Cord
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
M45PATCH50GR
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030791700 show
Categorie
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 31773
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 26 nov 2017 20:38:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: levenslange garantie
Lange productnaam StarTech.com M45PATCH50GR 15.2m Cat5e U/UTP (UTP) Grijs netwerkkabel :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com M45PATCH50GR 15.2m Cat5e U/UTP (UTP) Grijs netwerkkabel

StarTech.com 50 ft Cat5e Gray Molded RJ45 UTP Cat 5e Patch Cable - 50ft Patch Cord - 50ft Molded Patch Cable
Meer>>>

StarTech.com M45PATCH50GR 15.2m Cat5e U/UTP (UTP) Grijs netwerkkabel:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com M45PATCH50GR 15.2m Cat5e U/UTP (UTP) Grijs netwerkkabel.
Our wide selection of Cat 5e patch cables makes it easy to find the lengths and colors that you need to complete your network connections.

Our Ethernet cables are:
- Durable. All of our patch cables are constructed to the highest industry standards, to ensure high-quality installs.
- Dependable. You can rely on our Cat 5e cables to deliver the stability and speed that you need for reliable network performance.
- Backed by a lifetime warranty. All of our network cables are guaranteed to last as long as you need them.
Korte samenvatting StarTech.com M45PATCH50GR 15.2m Cat5e U/UTP (UTP) Grijs netwerkkabel:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com M45PATCH50GR 15.2m Cat5e U/UTP (UTP) Grijs netwerkkabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com M45PATCH50GR, 15,2 m, Cat5e, U/UTP (UTP), RJ-45, RJ-45, Grijs
Lange samenvatting StarTech.com M45PATCH50GR 15.2m Cat5e U/UTP (UTP) Grijs netwerkkabel :

StarTech.com M45PATCH50GR. Lengte snoer: 15,2 m, Kabel standaard: Cat5e, Kabelafscherming: U/UTP (UTP), Aansluiting 1: RJ-45, Aansluiting 2: RJ-45, Geslacht connector: Mannelijk/Mannelijk, Kleur kabel: Grijs

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com M45PATCH50GR 15.2m Cat5e U/UTP (UTP) Grijs netwerkkabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Lengte snoer *
15,2 m
Kabel standaard *
Cat5e
Aansluiting 1 *
RJ-45
Aansluiting 2 *
RJ-45
Geslacht connector *
Mannelijk/Mannelijk
Kabelafscherming *
U/UTP (UTP)
Kleur kabel
Grijs
Materiaal buitenmantel
Polyvinyl chloride (PVC)
AWG draad omvang
24
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Frequentie
350 MHz
Kenmerken
Kabelclassificatie
CMG (CM)
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Certificering
TIA/EIA-568-B.1-2001 T568B
Verpakking
Aantal per verpakking
1
Breedte verpakking
26 mm
Diepte verpakking
256 mm
Hoogte verpakking
334 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
500 g
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RJ45 M/M
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)