Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 4,5m Cat5e gegoten RJ45 UTP Cat 5e netwerkkabel Cat 5e patchkabel blauw

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
4,5m Cat5e gegoten RJ45 UTP Cat 5e netwerkkabel Cat 5e patchkabel blauw
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
M45PATCH15BL
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030780339 show
Categorie
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 39630
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:23:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Folder (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam StarTech.com 4,5m Cat5e gegoten RJ45 UTP Cat 5e netwerkkabel Cat 5e patchkabel blauw :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 4,5m Cat5e gegoten RJ45 UTP Cat 5e netwerkkabel Cat 5e patchkabel blauw

StarTech.com 4,5m Cat5e gegoten RJ45 UTP Cat 5e netwerkkabel Cat 5e patchkabel blauw
Meer>>>

StarTech.com 4,5m Cat5e gegoten RJ45 UTP Cat 5e netwerkkabel Cat 5e patchkabel blauw:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 4,5m Cat5e gegoten RJ45 UTP Cat 5e netwerkkabel Cat 5e patchkabel blauw.
Cat5e-kabels
Cat5e-kabels worden het meest gebruikt voor 100BASE-TX en 1000BASE-T Ethernet-netwerken, maar zijn ook nuttig voor sommige video- en telefonie-toepassingen.
Korte samenvatting StarTech.com 4,5m Cat5e gegoten RJ45 UTP Cat 5e netwerkkabel Cat 5e patchkabel blauw:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 4,5m Cat5e gegoten RJ45 UTP Cat 5e netwerkkabel Cat 5e patchkabel blauw-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 4,5m Cat5e gegoten RJ45 UTP Cat 5e netwerkkabel Cat 5e patchkabel blauw, 4,6 m, Cat5e, U/UTP (UTP), RJ-45, RJ-45, Blauw
Lange samenvatting StarTech.com 4,5m Cat5e gegoten RJ45 UTP Cat 5e netwerkkabel Cat 5e patchkabel blauw :

StarTech.com 4,5m Cat5e gegoten RJ45 UTP Cat 5e netwerkkabel Cat 5e patchkabel blauw. Lengte snoer: 4,6 m, Kabel standaard: Cat5e, Kabelafscherming: U/UTP (UTP), Aansluiting 1: RJ-45, Aansluiting 2: RJ-45, Geslacht connector: Mannelijk/Mannelijk, Kleur kabel: Blauw

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 4,5m Cat5e gegoten RJ45 UTP Cat 5e netwerkkabel Cat 5e patchkabel blauw, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Lengte snoer *
How long the cable is.
4,6 m
Kabel standaard *
The category of the cable, which is determined by performance characteristics and test requirements.
Cat5e
Aansluiting 1 *
This is the first connector in the device.
RJ-45
Aansluiting 2 *
This is the second connector in the device.
RJ-45
Geslacht connector *
Mannelijk/Mannelijk
Kabelafscherming *
The protective layer for the cable, typically made of plastic.
U/UTP (UTP)
Kleur kabel
Colour of the cable e.g. white, gray.
Blauw
Materiaal buitenmantel
Polyvinyl chloride (PVC)
AWG draad omvang
24
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Kenmerken
Frequentie
350 MHz
Kabelclassificatie
CMG (CM)
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Certificering
TIA/EIA-568-B.1-2001 T568B
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
200 g
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
20 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
193 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
214 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
200 g
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)