Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 30 cm Vergrendelbare SATA-kabel met Rechte Hoek

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
30 cm Vergrendelbare SATA-kabel met Rechte Hoek
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LSATA12RA2
Categorie
SATA is a computer bus interface that connects host bus adapters to mass storage devices such as hard disk drives and optical drives. SATA host adapters and devices communicate via a high-speed serial cable over two pairs of conductors.
SATA-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 66884
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:21:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 30 cm Vergrendelbare SATA-kabel met Rechte Hoek :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 30 cm Vergrendelbare SATA-kabel met Rechte Hoek

StarTech.com 30 cm Vergrendelbare SATA-kabel met Rechte Hoek
Meer>>>

StarTech.com 30 cm Vergrendelbare SATA-kabel met Rechte Hoek:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 30 cm Vergrendelbare SATA-kabel met Rechte Hoek.
Een ruimtebesparende kabel voor SATA harde schijven met vergrendeling en rechte hoek voor installaties in krappe ruimtes

Met de LSATA12RA2 rechtshoekige (90º) SATA-kabel kunt u uw SATA harde schijf in moeilijk bereikbare of nauwe plekken inpluggen. Dankzij de rechtshoekige SATA-connectors is er minder ruimte nodig bij het aansluitpunt. De kabel ondersteunt volledige SATA 3.0-bandbreedte van maximaal 6 Gpbs wanneer de kabel samen met SATA 3.0-compatibele drives wordt gebruikt.

De vastklikkende connectors blokkeren wanneer ze op een ondersteunende (vastklikbare) SATA-poort worden aangesloten, zodat telkens weer een nauwsluitende, veilige gegevensverbinding tot stand wordt gebracht en wordt voorkomen dat de kabel per ongeluk losraakt.

Het vlakke, duurzame, flexibele design verbetert de luchtstroom en reduceert de warboel in de computerbehuizing, zodat deze schoon en koel blijft.

Deze SATA-kabel 30 cm is uitsluitend vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig materiaal en ontworpen voor optimale performance en betrouwbaarheid en wordt gedekt door onze levenslange garantie.

The StarTech.com Advantage

- Rechtshoekige vastklikkende SATA-connectors passen gemakkelijk in moeilijk bereikbare en nauwe plekken, waardoor u uw SATA-drive flexibel op de gewenste plek in uw systeembehuizing kunt plaatsen. Bovendien wordt zo voorkomen dat de kabel per ongeluk losraakt.
- Dankzij de dunne kabel is de warboel in de computer-/serverbehuizing minder en wordt de luchtstroom verbetert, wat voor een optimale systeemprestatie zorgt
- Met levenslange garantie dooe StarTech.com voor een betrouwbare verbinding
Korte samenvatting StarTech.com 30 cm Vergrendelbare SATA-kabel met Rechte Hoek:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 30 cm Vergrendelbare SATA-kabel met Rechte Hoek-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 30 cm Vergrendelbare SATA-kabel met Rechte Hoek, 15 mm, 125 mm, 220 mm, 4,92 mm
Lange samenvatting StarTech.com 30 cm Vergrendelbare SATA-kabel met Rechte Hoek :

StarTech.com 30 cm Vergrendelbare SATA-kabel met Rechte Hoek. Breedte verpakking: 15 mm, Diepte verpakking: 125 mm, Hoogte verpakking: 220 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 30 cm Vergrendelbare SATA-kabel met Rechte Hoek, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Technische details
Soort kabel *
SATA III
Lengte snoer *
0,304 m
Kleur van het product *
Rood
Sexe
Mannelijk/Mannelijk
Aansluiting 1
SATA 7-pin
Connector 1 vormfactor
Rechts
Aansluiting 2
SATA 7-pin
Technische details
Connector 2 vormfactor
Rechts
Aansluiting(en)
Right Angle SATA to Right Angle SATA data Male to Male
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Verpakking
Breedte verpakking
15 mm
Diepte verpakking
125 mm
Hoogte verpakking
220 mm
Lengte van de verpakking
4,92 mm
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
StarTech.com 15 cm Vergrendelbare SATA-kabel StarTech.com 15 cm Vergrendelbare SATA-kabel
(show image)
LSATA6 15 cm Vergrendelbare SATA-kabel EUR 1,53
(excl. VAT)
EUR 1,84 (incl. VAT)
StarTech.com Rechtshoekige SATA-kabel seriële ATA F/F 30 cm StarTech.com Rechtshoekige SATA-kabel seriële ATA F/F 30 cm
(show image)
SATARA12 Rechtshoekige SATA-kabel seriële ATA F/F 30 cm EUR 1,52
(excl. VAT)
EUR 1,52 (incl. VAT)
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)