Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 15cm LP4 naar P4 voedingskabel adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
15cm LP4 naar P4 voedingskabel adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LP4P4ADAP
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030803311 show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 32762
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 11:41:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Folder (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam StarTech.com 15cm LP4 naar P4 voedingskabel adapter :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 15cm LP4 naar P4 voedingskabel adapter

StarTech.com 15cm LP4 naar P4 voedingskabel adapter
Meer>>>

StarTech.com 15cm LP4 naar P4 voedingskabel adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 15cm LP4 naar P4 voedingskabel adapter.
Zet een vrouwelijke LP4-aansluiting om naar een mannelijke P4-aansluiting

Korte samenvatting StarTech.com 15cm LP4 naar P4 voedingskabel adapter:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 15cm LP4 naar P4 voedingskabel adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 15cm LP4 naar P4 voedingskabel adapter, 0,152 m, Molex (4-pin), ATX (4-pin), Mannelijk/Mannelijk, Recht, Recht
Lange samenvatting StarTech.com 15cm LP4 naar P4 voedingskabel adapter :

StarTech.com 15cm LP4 naar P4 voedingskabel adapter. Lengte snoer: 0,152 m, Aansluiting 1: Molex (4-pin), Aansluiting 2: ATX (4-pin). Breedte verpakking: 22 mm, Diepte verpakking: 83 mm, Hoogte verpakking: 153 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 15cm LP4 naar P4 voedingskabel adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Lengte snoer *
0,152 m
Aansluiting 1 *
Molex (4-pin)
Aansluiting 2 *
ATX (4-pin)
Sexe
Mannelijk/Mannelijk
Connector 1 vormfactor
Recht
Connector 2 vormfactor
Recht
Kenmerken
Kleur van het product
Zwart, Wit, Geel
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
22 mm
Diepte verpakking
83 mm
Hoogte verpakking
153 mm
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)