Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com Korte USB naar RS232 Seriële DB9 Adapterkabel met COM-behoud

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Korte USB naar RS232 Seriële DB9 Adapterkabel met COM-behoud
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ICUSB232PRO
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030820080 show
Categorie
Small device which is connected to a cable to change from male to female connections or vice-versa.
kabeladapters/verloopstukjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 92934
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:22:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Folder (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Gebruikershandleiding (0,4MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: 2 Year Warranty
Lange productnaam StarTech.com Korte USB naar RS232 Seriële DB9 Adapterkabel met COM-behoud :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com Korte USB naar RS232 Seriële DB9 Adapterkabel met COM-behoud

StarTech.com Korte USB naar RS232 Seriële DB9 Adapterkabel met COM-behoud
Meer>>>

StarTech.com Korte USB naar RS232 Seriële DB9 Adapterkabel met COM-behoud:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com Korte USB naar RS232 Seriële DB9 Adapterkabel met COM-behoud.
Voeg een RS-232 seriële poort toe aan uw desktopcomputer of laptop via USB; behoud de COM-poort

Deze innovatieve USB naar Seriële poort adapter biedt een professionele oplossing voor het aansluiten van oudere of industriële RS232 seriële apparaten op een laptop of desktopcomputer via USB u bespaart de kosten van het alleen wegens compatibiliteit moeten upgraden van seriële randapparatuur.De adapter is een tijdbesparende en handige USB-Seriële oplossing en behoudt de toegewezen waarde van een seriële COM-poort in het permanente geheugen, zodat dezelfde waarde door de adapter automatisch weer aan de poort wordt toegewezen in het geval deze wordt losgekoppeld en opnieuw op de computer wordt aangesloten.De USB naar Seriële poort adapter is een veelzijdige oplossing die het mogelijk maakt oudere seriële randapparatuur aan te sluiten op moderne computers met USB. De adapter is compatibel met de besturingsssystemen Win98/2000/XP/Vista en MAC OS 10.4+ en heeft 2-jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning door StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- COM-poort-instellingen blijven behouden voor op verschillende USB-poorten aangesloten seriële apparaten, wat tijdbesparend is
- Eenvoudige plug-and-play installatie en via USB gevoed geen voedingsadapter vereist
Korte samenvatting StarTech.com Korte USB naar RS232 Seriële DB9 Adapterkabel met COM-behoud:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com Korte USB naar RS232 Seriële DB9 Adapterkabel met COM-behoud-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com Korte USB naar RS232 Seriële DB9 Adapterkabel met COM-behoud, USB 2.0 A, DB-9, 0,3 m, Zwart
Lange samenvatting StarTech.com Korte USB naar RS232 Seriële DB9 Adapterkabel met COM-behoud :

StarTech.com Korte USB naar RS232 Seriële DB9 Adapterkabel met COM-behoud. Aansluiting 1: USB 2.0 A, Aansluiting 2: DB-9. Lengte snoer: 0,3 m, Kleur van het product: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com Korte USB naar RS232 Seriële DB9 Adapterkabel met COM-behoud, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aansluiting 1 *
This is the first connector in the device.
USB 2.0 A
Aansluiting 2 *
This is the second connector in the device.
DB-9
Sexe
Gender (type) of a product.
Mannelijk/Mannelijk
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Kunststof
Lengte snoer
How long the cable is.
0,3 m
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Certificering
CE, FCC
Prestatie
Chipset
De chipset draagt zorg voor de communicatie tussen processor en de rest van de computer (randapparatuur, geheugen).\n\nMeestal bestaat de chipset uit 2 aparte chips: de Northbridge en de Southbridge. De eerste regelt het snelle verkeer tussen de processor en het geheugen en de grafische kaart (via de AGP). De tweede zorgt voor communicatie met de tragere componenten van de PC: de harde schijven, diskettestations, toetsenbord, USB en de andere slots naast de AGP.
Prolific - PL-2303 Interface Serial
Baud snelheid
921,6 Kbit/s
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
- Windows PocketPC 2003 / 2000, Windows Mobile 5/6, CE 4.2/5.2, Embedded System 2009, XP Embedded, POS Ready 2009, 98SE, 2000, ME, XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10 - Windows Server 2003, 2008 R2, 2012, 2016 - Mac OS X 10.6 to 10.12 - Linux 2.4.x to 4.4.x LTS Versions only
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
-10 - 80 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 100 °C
Relatieve luchtvochtigheid
5 - 85 procent
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
34 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
400 mm
Hoogte
Hoogte van het product
15 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
70 g
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
38 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
210 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
142 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
100 g
Lengte van de verpakking
8,27 mm
Inhoud van de verpakking
Aantal
The number of products there are.
1
Gebruikershandleiding
Yes
Meegeleverde drivers
Yes
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
StarTech.com Professionele USB naar 1 Seriële Poort Adapterkabel met COM-behoud StarTech.com Professionele USB naar 1 Seriële Poort Adapterkabel met COM-behoud
(show image)
ICUSB2321X Professionele USB naar 1 Seriële Poort Adapterkabel met COM-behoud EUR 20,47
(excl. VAT)
EUR 24,56 (incl. VAT)
StarTech.com 2-poort Industriële USB naar Seriële Adapter Hub Wandmontage met DIN-Rail Clips StarTech.com 2-poort Industriële USB naar Seriële Adapter Hub Wandmontage met DIN-Rail Clips
(show image)
ICUSB2322I 2-poort Industriële USB naar Seriële Adapter Hub Wandmontage met DIN-Rail Clips EUR 0,07
(excl. VAT)
EUR 0,07 (incl. VAT)
StarTech.com 2-poort USB naar RS232 RS422 RS485 Seriële Adapter met COM-behoud StarTech.com 2-poort USB naar RS232 RS422 RS485 Seriële Adapter met COM-behoud
(show image)
ICUSB2324852 2-poort USB naar RS232 RS422 RS485 Seriële Adapter met COM-behoud EUR 0,11
(excl. VAT)
EUR 0,11 (incl. VAT)
StarTech.com USB naar RS232 DB9 Seriële Adapterkabel M/M StarTech.com USB naar RS232 DB9 Seriële Adapterkabel M/M
(show image)
ICUSB232 USB naar RS232 DB9 Seriële Adapterkabel M/M EUR 8,18
(excl. VAT)
EUR 9,90 (incl. VAT)
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Australia 3 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)