Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 1, 8 m HDMI-naar-DVI-D-kabel M/M

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1, 8 m HDMI-naar-DVI-D-kabel M/M
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HDMIDVIMM6
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030809597 show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 96022
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:21:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: levenslange garantie
Lange productnaam StarTech.com 1, 8 m HDMI-naar-DVI-D-kabel M/M :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 1, 8 m HDMI-naar-DVI-D-kabel M/M

StarTech.com 1, 8 m HDMI-naar-DVI-D-kabel M/M
Meer>>>

StarTech.com 1, 8 m HDMI-naar-DVI-D-kabel M/M:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 1, 8 m HDMI-naar-DVI-D-kabel M/M.
Sluit een apparaat met HDMI-uitgang aan op een DVI-D-beeldscherm, of een apparaat met DVI-D-uitgang op een HDMI-beeldscherm

Met de HDMIDVIMM6 1,8 m HDMI-naar-DVI-D-kabel kunt u een DVI-D videokaart (of ander DVI-D uitvoerapparaat) aansluiten op een scherm met HDMI-technologie; de kabel ondersteunt bidirectioneel gebruik dat ook omgekeerde configuratie mogelijk maakt, waardoor digitale video vanaf een HDMI-uitvoerapparaat op een DVI-D-scherm kan worden weergegeven.

Deze krachtige kabel is een waardevolle toevoeging aan ieder reclamebord, multimedia- of thuisbioscooptoepassing en is ontworpen voor de weergave van beelden met de beste kwaliteit met HDMI-technologie of digitale DVI-verbindingen.

Deze duurzame HDMI/DVI-D-kabel wordt gedekt door de levenslange garantie van StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Garandeert compatibiliteit tussen twee verschillende digitale videointerfaces
- Zorgt voor minder (wirwar van) kabels
- Gegarandeerde betrouwbaarheid
Korte samenvatting StarTech.com 1, 8 m HDMI-naar-DVI-D-kabel M/M:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 1, 8 m HDMI-naar-DVI-D-kabel M/M-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 1, 8 m HDMI-naar-DVI-D-kabel M/M, 1,8 m, HDMI, DVI-D, Nikkel, Mannelijk/Mannelijk, Zwart
Lange samenvatting StarTech.com 1, 8 m HDMI-naar-DVI-D-kabel M/M :

StarTech.com 1, 8 m HDMI-naar-DVI-D-kabel M/M. Lengte snoer: 1,8 m, Aansluiting 1: HDMI, Aansluiting 2: DVI-D. Lengte van de verpakking: 19,9 cm, Aansluiting(en): HDMI & DVI-D. Gewicht: 200 g, Breedte verpakking: 21 mm, Diepte verpakking: 199 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 1, 8 m HDMI-naar-DVI-D-kabel M/M, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Lengte snoer *
1,8 m
Aansluiting 1 *
HDMI
Aansluiting 2 *
DVI-D
Contact geleider materiaal *
Nikkel
Sexe
Mannelijk/Mannelijk
Kleur van het product
Zwart
Materiaal buitenmantel
Polyvinyl chloride (PVC)
AWG draad omvang
28
Kenmerken
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Overige specificaties
Lengte van de verpakking
19,9 cm
Aansluiting(en)
HDMI & DVI-D
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
200 g
Breedte verpakking
21 mm
Diepte verpakking
199 mm
Hoogte verpakking
211 mm
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
StarTech.com 3m HDMI naar DVI-D kabel M/M StarTech.com 3m HDMI naar DVI-D kabel M/M
(show image)
HDMIDVIMM10 3m HDMI naar DVI-D kabel M/M EUR 7,15
(excl. VAT)
EUR 8,58 (incl. VAT)
StarTech.com 15ft HDMI - DVI-D 4.6m HDMI DVI-D Zwart StarTech.com 15ft HDMI - DVI-D 4.6m HDMI DVI-D Zwart
(show image)
HDMIDVIMM15 15 ft HDMI to DVI-D Cable - M/M EUR 16,34
(excl. VAT)
EUR 17,15 (incl. VAT)
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 6 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Australia 3 distributor(s)
France 1 distributor(s)