Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 15m Multimode 62,5/125 Duplex Glasvezel Netwerkkabel LC-LC

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
15m Multimode 62,5/125 Duplex Glasvezel Netwerkkabel LC-LC
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FIBLCLC15
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030797689 show
Categorie
A thin glass fibre through which light can be transmitted.
glasvezelkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 52969
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:21:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 15m Multimode 62,5/125 Duplex Glasvezel Netwerkkabel LC-LC :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 15m Multimode 62,5/125 Duplex Glasvezel Netwerkkabel LC-LC

StarTech.com 15m Multimode 62,5/125 Duplex Glasvezel Netwerkkabel LC-LC
Meer>>>

StarTech.com 15m Multimode 62,5/125 Duplex Glasvezel Netwerkkabel LC-LC:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 15m Multimode 62,5/125 Duplex Glasvezel Netwerkkabel LC-LC.
Zorg voor een snelle verbinding tussen netwerkapparaten op glasvezel

De 15m lange FIBLCLC15 Multimode 62,5/125 Duplex Glasvezel Netwerkkabel eindigt aan beide uiteinden met (mannelijke) LC-connectoren voor de verbinding tussen glasvezel-netwerkapparatuur op snelle netwerken over lange afstand.

Voor optimale prestaties is elke duplex multimode glasvezelkabel afzonderlijk getest en gecertificeerd om te voldoen aan de geldende waarden voor optische doorgangsdemping voor een gegarandeerde compatibiliteit en 100% betrouwbaarheid.

Onze LC-LC-glasvezelkabel is gemaakt voor langdurige betrouwbaarheid en topprestaties, en wordt geleverd met levenslange garantie.

The StarTech.com Advantage

- Voor een optimaal gebruik van beschikbare kabelgoten met minimale installatieproblemen
- Glasvezelkabel zorgt voor een beter signaal over een grotere afstand
- Glasvezelkabels zijn de ultieme oplossing voor snelle gegevensoverdracht
- Met levenslange garantie door StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com 15m Multimode 62,5/125 Duplex Glasvezel Netwerkkabel LC-LC:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 15m Multimode 62,5/125 Duplex Glasvezel Netwerkkabel LC-LC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 15m Multimode 62,5/125 Duplex Glasvezel Netwerkkabel LC-LC, 15 m, LC, LC, Oranje
Lange samenvatting StarTech.com 15m Multimode 62,5/125 Duplex Glasvezel Netwerkkabel LC-LC :

StarTech.com 15m Multimode 62,5/125 Duplex Glasvezel Netwerkkabel LC-LC. Lengte snoer: 15 m. Aansluiting 1: LC, Aansluiting 2: LC, Kern diameter: 62,5 µm, Full duplex, Kleur kabel: Oranje

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 15m Multimode 62,5/125 Duplex Glasvezel Netwerkkabel LC-LC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aansluiting 1 *
LC
Aansluiting 2 *
LC
Kern diameter *
62,5 µm
Bekleding diameter *
125 µm
Kleur kabel *
Oranje
Sexe
Mannelijk/Mannelijk
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Draad modus structuur
Multimode
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Lengte snoer *
15 m
Breedte verpakking
20 mm
Diepte verpakking
248 mm
Hoogte verpakking
328 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
100 g
Overige specificaties
Aansluiting(en)
LC-LC
Lengte van de verpakking
9,76 mm
Kern-/omhulsel-diameter
62,5/125 µm
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)