Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 50x15mm TX3 Ventilator voor Computerbehuizing met Kogellagers

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
50x15mm TX3 Ventilator voor Computerbehuizing met Kogellagers
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FAN5X15TX3
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030786607
Categorie
Components which remove the waste heat produced by computer components, and keep components within permissible operating temperature limits.
hardwarekoeling
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 57788
Deze statistiek is gebaseerd op de 74560 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72839 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 nov 2017 10:17:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 Year Warranty
Lange productnaam StarTech.com 50x15mm TX3 Ventilator voor Computerbehuizing met Kogellagers :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 50x15mm TX3 Ventilator voor Computerbehuizing met Kogellagers

StarTech.com 50x15mm TX3 Ventilator voor Computerbehuizing met Kogellagers
Meer>>>

StarTech.com 50x15mm TX3 Ventilator voor Computerbehuizing met Kogellagers:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 50x15mm TX3 Ventilator voor Computerbehuizing met Kogellagers.
Voeg extra koeling toe aan een behuizing met een 50mm ventilator op kogellagers

Deze veelzijdige 50mm ventilator is een ideale vervanging om uw computer koel te houden. De ventilator kan worden gevoed via een TX3-aansluiting en beschikt over dubbele kogellagers die zorgen voor een betrouwbare koeling en een langere levensduur.

De ventilator kan worden gebruikt om de ventilator van sommige CPU-koelers te vervangen of kan worden gemonteerd aan de zijkant van een computerbehuizing. Het is voorzien van een pin aan de TX3-connector die informatie over de status van de ventilator doorgeeft aan het systeem.

The StarTech.com Advantage

- Dubbele kogellagers zorgen voor betrouwbaarheid en langere levensduur
- Wordt geleverd met zowel 3-pins moederbordaansluiting als LP4 Molex voedingsconnector
- Met 2-jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning door StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com 50x15mm TX3 Ventilator voor Computerbehuizing met Kogellagers:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 50x15mm TX3 Ventilator voor Computerbehuizing met Kogellagers-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 50x15mm TX3 Ventilator voor Computerbehuizing met Kogellagers, Computer behuizing, Ventilator, 5 cm, 5000 RPM, 31 dB, 13,74 cfm
Lange samenvatting StarTech.com 50x15mm TX3 Ventilator voor Computerbehuizing met Kogellagers :

StarTech.com 50x15mm TX3 Ventilator voor Computerbehuizing met Kogellagers. Geschikt voor: Computer behuizing, Soort: Ventilator, Ventilator diameter: 5 cm. Kleur van het product: Zwart, Materiaal: Kunststof. Typisch stroomverbruik: 2,16 W. Breedte: 15 mm, Diepte: 50 mm, Hoogte: 50 mm. Afmetingen (BxDxH): 15 x 50 x 50 mm, Aansluiting(en): 1 - TX3 Female, Rotatiesnelheid: 5500 RPM

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 50x15mm TX3 Ventilator voor Computerbehuizing met Kogellagers, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Geschikt voor *
Computer behuizing
Soort *
Ventilator
Ventilator diameter *
5 cm
Rotatiesnelheid ( max)
5000 RPM
Geluidsniveau (hoge snelheid
31 dB
Maximum luchtstroom
13,74 cfm
Aantal ventilatoren
1 ventilator(en)
Design
Kleur van het product
Zwart
Materiaal
Kunststof
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
2,16 W
Voltage
12
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
-10 - 80 °C
Gewicht en omvang
Breedte
15 mm
Diepte
50 mm
Hoogte
Hoogte van het product
50 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
30 g
Breedte verpakking
280 mm
Diepte verpakking
85 mm
Hoogte verpakking
150 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
100 g
Technische details
Bearing technologie
Ball Bearing
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
15 x 50 x 50 mm
Aansluiting(en)
1 - TX3 Female
Rotatiesnelheid
Rotatiesnelheid uitgedrukt in het aantal omwentelingen (rotaties) per minuut (rpm).
5500 RPM
Lengte van de verpakking
3,35 mm
Luchtcirculatie
Description of the airflow characteristics for the product
11.7
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)