Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 65x60x45mm Socket 7/370 CPU Koelventilator met Heatsink en TX3 Connector

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
65x60x45mm Socket 7/370 CPU Koelventilator met Heatsink en TX3 Connector
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FAN370PRO
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030786478 show
Categorie
Components which remove the waste heat produced by computer components, and keep components within permissible operating temperature limits.
hardwarekoeling
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 70957
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:22:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Folder (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: 2 Year Warranty
Lange productnaam StarTech.com 65x60x45mm Socket 7/370 CPU Koelventilator met Heatsink en TX3 Connector :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 65x60x45mm Socket 7/370 CPU Koelventilator met Heatsink en TX3 Connector

StarTech.com 65x60x45mm Socket 7/370 CPU Koelventilator met Heatsink en TX3 Connector
Meer>>>

StarTech.com 65x60x45mm Socket 7/370 CPU Koelventilator met Heatsink en TX3 Connector:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 65x60x45mm Socket 7/370 CPU Koelventilator met Heatsink en TX3 Connector.
Houd Socket7/370 CPU's koeler

Deze Socket 7/370 CPU Koelventilator van 65x60x45mm is een combinatie van heatsink en ventilator ontworpen voor het koelen van snelle CPU's.

De Socket 7/370 CPU Koeler is voorzien van een extra grote heatsink en een stille 6x2 cm borstelloze gelijkstroommotor op kogellagers. De ventilator is voorzien van hoogefficiënte ventilatorbladen die zorgen voor een luchtverplaatsing van 21,46 cfm, voldoende koelcapaciteit voor Pentium III en Celeron CPU's tot 1,4 GHz.

De Socket 7/370 CPU Koeler wordt gevoed via een (3-pins) TX3-aansluiting op de computervoeding en is een geschikte koeloplossing voor Intel Pentium III en Celeron CPU's tot 1,4 GHz en alle AMD K6-processors.

Let op: om de Socket 7/370 CPU-koeler te kunnen voeden via een (4-pins) LP4-aansluiting op de voeding, zie onze TX3 naar 2x LP4 Splitterkabel Y-adapter (CPUFANADAPT).

The StarTech.com Advantage

- Aluminium heatsink en 60mm ventilator op kogellagers voor efficiënte koeling en betrouwbaarheid
- Met 2 jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning door StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com 65x60x45mm Socket 7/370 CPU Koelventilator met Heatsink en TX3 Connector:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 65x60x45mm Socket 7/370 CPU Koelventilator met Heatsink en TX3 Connector-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 65x60x45mm Socket 7/370 CPU Koelventilator met Heatsink en TX3 Connector, Processor, Koeler, 5,8 cm, Socket 370, Celeron,Pentium III, 4000 RPM
Lange samenvatting StarTech.com 65x60x45mm Socket 7/370 CPU Koelventilator met Heatsink en TX3 Connector :

StarTech.com 65x60x45mm Socket 7/370 CPU Koelventilator met Heatsink en TX3 Connector. Geschikt voor: Processor, Soort: Koeler, Ventilator diameter: 5,8 cm. Kleur van het product: Zwart, Materiaal: Aluminium, Kunststof. Gewicht: 136 g, Maten ventilator (b x d x h): 58 x 58 x 20 mm, Heatsink afmetingen (B x D x H): 58 x 63 x 20 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 65x60x45mm Socket 7/370 CPU Koelventilator met Heatsink en TX3 Connector, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Geschikt voor *
Who can use the product, or what the product can be used for.
Processor
Soort *
Characteristics of the device.
Koeler
Ventilator diameter *
The size of the fan, measured by the distance from one side of the fan to the other, via a straight line going through the middle of the fan.
5,8 cm
Supported processor sockets *
The sockets (plugs) for processors that are supported (can be used) by the device.
Socket 370
Compatibele processors *
A processor which is compatible with this device, belongs to a 'series' which is part of 'family' e.g Celeron D, Celeron G, Celeron M, or, in some cases, is the same as 'family'.
Celeron,Pentium III
Rotatiesnelheid ( max)
4000 RPM
Geluidsniveau (hoge snelheid
How loud the device is when used at high speed.
31 dB
Maximum luchtstroom
20,2 cfm
Type lager
Kogellager
Aantal ventilatoren
The quantity of fans (apparatus with rotating blades that creates a current of air for cooling or ventilation).
1 ventilator(en)
Thermale weerstand
0,661 °C/W
Compatibele producten
Other products that can be used with this product.
Socket 7 & Socket 370
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Aluminium, Kunststof
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Energie
Voltage
12
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
136 g
Maten ventilator (b x d x h)
58 x 58 x 20 mm
Heatsink afmetingen (B x D x H)
58 x 63 x 20 mm
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
46 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
101 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
146 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
200 g
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
France 1 distributor(s)