Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1U 60x10mm Socket 7/370 CPU Cooler Fan w/ Copper Heatsink & TX3
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FAN3701U
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030789660 show
Categorie
Components which remove the waste heat produced by computer components, and keep components within permissible operating temperature limits.
hardwarekoeling
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 41841
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 dec 2017 23:39:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Folder (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: 2 jaar garantie
Lange productnaam StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling

StarTech.com 1U 60x10mm Socket 7/370 CPU Cooler Fan w/ Copper Heatsink & TX3
Meer>>>

StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling.
Voeg een koelventilator met koperen heatsink voor een Socket 7/370 CPU toe aan een 1U-server
Korte samenvatting StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com FAN3701U, Processor, Koeler, 6 cm, Socket 370, Duron,Athlon,Celeron,Pentium III, 5000 RPM
Lange samenvatting StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling :

StarTech.com FAN3701U. Geschikt voor: Processor, Soort: Koeler, Ventilator diameter: 6 cm. Kleur van het product: Zwart, Materiaal: Koper, Kunststof. Typisch stroomverbruik: 2,64 W. Gewicht: 199 g, Maten ventilator (b x d x h): 60 x 60 x 10 mm, Heatsink afmetingen (B x D x H): 64 x 63 x 10 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Geschikt voor *
Processor
Soort *
Koeler
Ventilator diameter *
6 cm
Supported processor sockets *
Socket 370
Compatibele processors *
Duron,Athlon,Celeron,Pentium III
Rotatiesnelheid ( max)
5000 RPM
Geluidsniveau (hoge snelheid
31 dB
Maximum luchtstroom
13,48 cfm
Type lager
Kogellager
Aantal ventilatoren
1 ventilator(en)
Thermale weerstand
0,554 °C/W
Design
Kleur van het product
Zwart
Materiaal
Koper, Kunststof
Design
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
2,64 W
Voltage
12
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
199 g
Maten ventilator (b x d x h)
60 x 60 x 10 mm
Heatsink afmetingen (B x D x H)
64 x 63 x 10 mm
Breedte verpakking
30 mm
Diepte verpakking
100 mm
Hoogte verpakking
146 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
200 g
Technische details
Fan connector
3-pin
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)