Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 1,8 m DVI-I mannelijke naar DVI-D mannelijke en HD15 VGA mannelijke videosplitterkabel

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1,8 m DVI-I mannelijke naar DVI-D mannelijke en HD15 VGA mannelijke videosplitterkabel
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVIVGAYMM6 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030818452 show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 77228
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 jan 2018 04:24:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam StarTech.com 1,8 m DVI-I mannelijke naar DVI-D mannelijke en HD15 VGA mannelijke videosplitterkabel :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 1,8 m DVI-I mannelijke naar DVI-D mannelijke en HD15 VGA mannelijke videosplitterkabel

StarTech.com 1,8 m DVI-I mannelijke naar DVI-D mannelijke en HD15 VGA mannelijke videosplitterkabel
Meer>>>

StarTech.com 1,8 m DVI-I mannelijke naar DVI-D mannelijke en HD15 VGA mannelijke videosplitterkabel:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 1,8 m DVI-I mannelijke naar DVI-D mannelijke en HD15 VGA mannelijke videosplitterkabel.
Dankzij de DVIVGAYMM6 1,8 m DVI-I (mannelijke) naar DVI-D (mannelijke) en HD15 VGA (mannelijke) videosplitterkabel kunt u een DVI-D-monitor en een VGA-monitor op één DVI-I videokaart poort aansluiten.

StarTech.com's DVI-I naar DVI-D/VGA Y-kabel is een voordelige en betrouwbare dual monitor oplossing en wordt gedekt door een levenslange garantie.

N.B.: De mogelijkheid om tegelijkertijd een digitale en een analoge monitor te gebruiken hangt af van de functionaliteit van uw videokaart. Als uw videokaart deze functie niet ondersteunt, dan zal slechts één monitor tegelijkertijd werken.

StarTech.com Voordeel
- Sluit tegelijkertijd een DVI-D en een VGA-monitor aan op een enkele DVI-I-videobron
- Gegarandeerde betrouwbaarheid
Korte samenvatting StarTech.com 1,8 m DVI-I mannelijke naar DVI-D mannelijke en HD15 VGA mannelijke videosplitterkabel:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 1,8 m DVI-I mannelijke naar DVI-D mannelijke en HD15 VGA mannelijke videosplitterkabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 1,8 m DVI-I mannelijke naar DVI-D mannelijke en HD15 VGA mannelijke videosplitterkabel, 1,8 m, DVI-I, DVI-D + VGA (D-Sub), Mannelijk, Mannelijk, Nikkel
Lange samenvatting StarTech.com 1,8 m DVI-I mannelijke naar DVI-D mannelijke en HD15 VGA mannelijke videosplitterkabel :

StarTech.com 1,8 m DVI-I mannelijke naar DVI-D mannelijke en HD15 VGA mannelijke videosplitterkabel. Lengte snoer: 1,8 m, Aansluiting 1: DVI-I, Aansluiting 2: DVI-D + VGA (D-Sub). Gewicht: 400 g, Breedte verpakking: 23 mm, Diepte verpakking: 200 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 1,8 m DVI-I mannelijke naar DVI-D mannelijke en HD15 VGA mannelijke videosplitterkabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Lengte snoer *
1,8 m
Aansluiting 1 *
DVI-I
Aansluiting 2 *
DVI-D + VGA (D-Sub)
Aansluiting 1 type *
Mannelijk
Aansluiting 2 type *
Mannelijk
Contact geleider materiaal *
Nikkel
Kleur van het product
Zwart
Materiaal buitenmantel
Polyvinyl chloride (PVC)
AWG draad omvang
28
Kenmerken
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
400 g
Breedte verpakking
23 mm
Diepte verpakking
200 mm
Hoogte verpakking
210 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
400 g
Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking
1
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Australia 3 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)