Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 6ft DVI - VGA 1.8m DVI-A VGA (D-Sub) Zwart

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
6 ft DVI to Coax High Resolution VGA Monitor Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVIVGAMM6
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030786560 show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 45141
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:04:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: levenslange garantie
Lange productnaam StarTech.com 6ft DVI - VGA 1.8m DVI-A VGA (D-Sub) Zwart :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 6ft DVI - VGA 1.8m DVI-A VGA (D-Sub) Zwart

StarTech.com 6 ft DVI to Coax High Resolution VGA Monitor Cable - DVI to VGA connector - 6ft DVI to VGA Converter
Meer>>>

StarTech.com 6ft DVI - VGA 1.8m DVI-A VGA (D-Sub) Zwart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 6ft DVI - VGA 1.8m DVI-A VGA (D-Sub) Zwart.
Connect analog or dual mode Flat Panel Displays to a PC or Mac with a DVI Analog Video Card

The DVIVGAMM6 6-foot DVI to VGA Monitor Cable features a DVI (analog) male connector and a VGA (High Density D-Sub) male connector, providing a cost-effective way to connect an analog or a dual mode Flat Panel Display to a PC or Mac computer with a DVI Analog Video Card. Expertly designed and constructed of only high quality materials, the 6ft DVI to VGA Monitor cable is backed by StarTech.com's Lifetime Warranty.

The StarTech.com Advantage

- Crisp clear display quality reduces eye strain
- Easy to use and install
- Backed by StarTech.com lifetime warranty
Korte samenvatting StarTech.com 6ft DVI - VGA 1.8m DVI-A VGA (D-Sub) Zwart:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 6ft DVI - VGA 1.8m DVI-A VGA (D-Sub) Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 6ft DVI - VGA, 1,8 m, DVI-A, VGA (D-Sub), Nikkel, Mannelijk/Mannelijk, Zwart
Lange samenvatting StarTech.com 6ft DVI - VGA 1.8m DVI-A VGA (D-Sub) Zwart :

StarTech.com 6ft DVI - VGA. Lengte snoer: 1,8 m, Aansluiting 1: DVI-A, Aansluiting 2: VGA (D-Sub). Breedte verpakking: 15 mm, Diepte verpakking: 199 mm, Hoogte verpakking: 211 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 6ft DVI - VGA 1.8m DVI-A VGA (D-Sub) Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Lengte snoer *
1,8 m
Aansluiting 1 *
DVI-A
Aansluiting 2 *
VGA (D-Sub)
Contact geleider materiaal *
Nikkel
Sexe
Mannelijk/Mannelijk
Kleur van het product
Zwart
Kenmerken
Materiaal buitenmantel
Polyvinyl chloride (PVC)
AWG draad omvang
28
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
15 mm
Diepte verpakking
199 mm
Hoogte verpakking
211 mm
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Australia 3 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)