Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 3m DVI-D Single Link kabel M/M

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3m DVI-D Single Link kabel M/M
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVIDSMM10
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030795968 show
Categorie DVI kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 51136
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 jan 2018 04:28:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Folder (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam StarTech.com 3m DVI-D Single Link kabel M/M :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 3m DVI-D Single Link kabel M/M

StarTech.com 3m DVI-D Single Link kabel M/M
Meer>>>

StarTech.com 3m DVI-D Single Link kabel M/M:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 3m DVI-D Single Link kabel M/M.
The StarTech.com Advantage

- Gegarandeerde betrouwbaarheid
Korte samenvatting StarTech.com 3m DVI-D Single Link kabel M/M:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 3m DVI-D Single Link kabel M/M-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 3m DVI-D Single Link kabel M/M, 3 m, DVI-D, DVI-D, Mannelijk, Mannelijk, Nikkel
Lange samenvatting StarTech.com 3m DVI-D Single Link kabel M/M :

StarTech.com 3m DVI-D Single Link kabel M/M. Lengte snoer: 3 m, Aansluiting 1: DVI-D, Aansluiting 2: DVI-D. Gewicht: 400 g, Breedte verpakking: 20 mm, Diepte verpakking: 138 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 3m DVI-D Single Link kabel M/M, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Lengte snoer *
3 m
Aansluiting 1 *
DVI-D
Aansluiting 2 *
DVI-D
Aansluiting 1 type *
Mannelijk
Aansluiting 2 type *
Mannelijk
Contact geleider materiaal *
Nikkel
Kleur van het product *
Zwart
Materiaal buitenmantel
Polyvinyl chloride (PVC)
AWG draad omvang
28
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
4,95 Gbit/s
Kenmerken
Maximum resolutie
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
1920 x 1200 Pixels
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
400 g
Breedte verpakking
20 mm
Diepte verpakking
138 mm
Hoogte verpakking
380 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
400 g
Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking
1
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Australia 3 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)