Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ATX2024MF
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030806299
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 63251
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:09:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter

StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter
Meer>>>

StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter.
Sluit een 24-pins moederbord aan op een 20-pins voeding

De ATX2024MF 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter is voorzien van een mannelijke 20-pins ATX-connector en een vrouwelijke 24-pins ATX-connector, een kosteneffectieve manier om een 24-pins moederbord aan te sluiten op een 20-pins voeding, waardoor u de voeding niet hoeft te upgraden vanwege moederbord-compatibiliteit.

The StarTech.com Advantage

- Zorgt ervoor dat uw bestaande standaard 20-pins ATX-voeding functioneert als een 24-pins ATX-voeding
- Maakt het onnodig uw bestaande 20-pins voeding te vervangen
- Met levenslange garantie door StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter, 152,4 m, ATX (24-pin), ATX (20-pin), Mannelijk/Vrouwelijk, 50 g, 15 mm
Lange samenvatting StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter :

StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter. Lengte snoer: 152,4 m, Aansluiting 1: ATX (24-pin), Aansluiting 2: ATX (20-pin). Gewicht: 50 g, Breedte verpakking: 15 mm, Diepte verpakking: 123 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Lengte snoer *
152,4 m
Aansluiting 1 *
ATX (24-pin)
Aansluiting 2 *
ATX (20-pin)
Sexe
Mannelijk/Vrouwelijk
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
50 g
Breedte verpakking
15 mm
Diepte verpakking
123 mm
Hoogte verpakking
225 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
100 g
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)