Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony XM-D500X AV receiver

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
XM-D500X
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
XMD500X
Categorie
Audio/video (AV) receivers receive audio and video signals.
AV-receivers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12958
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 aug 2017 01:21:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony XM-D500X AV receiver :
De korte redactionele beschrijving van Sony XM-D500X AV receiver

XM-D500X
Meer>>>

Sony XM-D500X AV receiver:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony XM-D500X AV receiver.
Klasse D-versterker, ontworpen voor subwoofer.
Korte samenvatting Sony XM-D500X AV receiver:
Deze korte samenvatting van de Sony XM-D500X AV receiver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony XM-D500X, 0,04 procent, 100 dB, 5 - 300 Hz, 3,3 kg, 500 W, 388 x 268 x 53 mm
Lange samenvatting Sony XM-D500X AV receiver :

Sony XM-D500X. Totale harmonische vervorming (THD): 0,04 procent, Signaal/ruis-verhouding: 100 dB, Frequentiebereik: 5 - 300 Hz. Gewicht: 3,3 kg. Afgegeven vermogen (DIN): 500 W, Afmetingen (BxDxH): 388 x 268 x 53 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony XM-D500X AV receiver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Audio
Totale harmonische vervorming (THD)
Totale harmonische vervorming (Total Harmonic Distortion) is een maat voor de niet-lineaire vervorming van het geluid en wordt gegeven in %. Uit onderzoek blijkt dat in het frequentiebereik van 100 tot 2000 Hz een totale harmonische verstoring van 1% onhoorbaar is. Beneden de 100 Hz kan men zelfs een totale harmonische verstoring van tot 10% niet horen.
0,04 procent
Signaal/ruis-verhouding
De verhouding tussen signaal- en ruisintensiteit
100 dB
Frequentiebereik
The lowest and the hightest frequencies that can be inputted/produced.
5 - 300 Hz
Inputs
Lijningang
Line in is een audio-ingang.
Yes
Outputs
Lijnuitgang
Yes
Radio
Inclusief RDS tuner
Door middel van RDS (Radio Data System) wordt er informatie toegevoegd aan het radiosignaal, die bijvoorbeeld gebruikt wordt bij het afstemmen op een bepaalde zender of om informatie over omroepprogramma's en verkeersinformatie op het radiodisplay weer te geven.
No
Technische details
Equalizer-instellingen
Device that attempts to reverse the distortion incurred by a signal transmitted through a channel.
No
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
3,3 kg
Overige specificaties
Afgegeven vermogen (DIN)
500 W
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
388 x 268 x 53 mm
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-14
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor Sony XM-D500X gevonden maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%
X