Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony TAIT1-40C

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TAIT1-40C
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TAIT1-40C show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 73266
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 05:18:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony TAIT1-40C :
De korte redactionele beschrijving van Sony TAIT1-40C

AIT Turbo-tape met IC-geheugen van 64 kbit. Opslagcapaciteit van 40 GB eigen en 104 GB gecomprimeerd voor voordelige prestaties. Ideaal voor gegevensback-ups voor kleine bedrijven.
Meer>>>

Sony TAIT1-40C:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony TAIT1-40C.


Snelle gegevensoverdracht van 6 MB/s eigen overdrachtsnelheid dankzij de efficiënte spiraalscantechnologie..

TAIT1-40C bevat de MIC (Memory In Cassette)-chiptechnologie die het mediabeheer vereenvoudigt en de toegang tot bibliotheekomgevingen versnelt..

Voordelige oplossingen met behoud van de betrouwbare AIT-kenmerken..

Bewezen betrouwbaarheid en duurzaamheid met een medialevensduur van 30 jaar dankzij de AME-technologie (Advanced Metal Evaporated)..

Alleen AIT Turbo-stations ondersteunen AIT Turbo Media. Huidige AIT-drives kunnen geen nieuwe AIT TURBO mediaserie (T-AIT) lezen/schrijven, m.u.v. AIT-3Ex. Nieuwe AIT Turbo-stations kunnen de huidige AIT mediaserie (AIT & T-AIT) lezen/schrijven..

Reinigingstape: SDX1-CL.
Korte samenvatting Sony TAIT1-40C:
Deze korte samenvatting van de Sony TAIT1-40C-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony TAIT1-40C, AIT, 104 GB, AIT, 5 - 45 °C, 20 - 80 procent, 5 - 32 °C
Lange samenvatting Sony TAIT1-40C :

Sony TAIT1-40C. Soort tape: AIT, Capaciteit met compressie: 104 GB, Filmtype: AIT. Tape-maat: 8 mm, Tape-lengte: 186 m, Dikte tape: 6,6 µm. Afmetingen (BxDxH): 95 x 62,5 x 15 mm, Totale opslagcapaciteit: 40 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony TAIT1-40C, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort tape *
AIT
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
104 GB
Filmtype
AIT
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
5 - 32 °C
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Tape-lengte
Tape Length
186 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
6,6 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
74 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
95 x 62,5 x 15 mm
Totale opslagcapaciteit
40 GB
Technische details
64kbit MIC
Registratietechnologie
List of available recording technologies
AIT-1 Turbo
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 7 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
X