Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony STR-DE197 B

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
STR-DE197 B
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
STR-DE19B
Categorie
Audio/video (AV) receivers receive audio and video signals.
AV-receivers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorSony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 7061
Deze statistiek is gebaseerd op de 94254 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92114 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 05:08:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony STR-DE197 B :
De korte redactionele beschrijving van Sony STR-DE197 B

STR-DE197 - 2 X 100 W stereo-ontvanger met 2 audio ingangen en 1 audio uitgangen
Meer>>>
Sony STR-DE197 B:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony STR-DE197 B.

2 x 100W uitgangsvermogen (DIN 8 Ohm)
2 audio-ingangen, 1 audio-uitgang
2 AV-ingangen
RDS Tuner met 30 voorkeuzestations
Afstandsbediening bijgeleverd
leverbaar in zwart of zilver

Korte samenvatting Sony STR-DE197 B:
Deze korte samenvatting van de Sony STR-DE197 B-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Sony STR-DE197 B, 0,7 procent, Bedraad, FM,MW, 210 W, 0,5 W, 6,5 kg

Lange samenvatting Sony STR-DE197 B:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony STR-DE197 B, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Sony STR-DE197 B. Totale harmonische vervorming (THD): 0,7 procent. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Ondersteunde frequentiebanden: FM,MW. Typisch stroomverbruik: 210 W, Stroomverbruik (in standby): 0,5 W. Gewicht: 6,5 kg

Audio
Totale harmonische vervorming (THD)
Totale harmonische vervorming (Total Harmonic Distortion) is een maat voor de niet-lineaire vervorming van het geluid en wordt gegeven in %. Uit onderzoek blijkt dat in het frequentiebereik van 100 tot 2000 Hz een totale harmonische verstoring van 1% onhoorbaar is. Beneden de 100 Hz kan men zelfs een totale harmonische verstoring van tot 10% niet horen.
0,7 procent
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken: draadloos met draad
Bedraad
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Headphone Out Audio In/Out(excl. tuner) - 2/1 A/V In/Out (S-Video I/O): Including Front AV - 2/0(w/o Video I/O) Monitor Out
Radio
Ondersteunde frequentiebanden *
The bands which the radio can receive e.g. FM, MW, LW.
FM,MW
Radio
Inclusief RDS tuner
Door middel van RDS (Radio Data System) wordt er informatie toegevoegd aan het radiosignaal, die bijvoorbeeld gebruikt wordt bij het afstemmen op een bepaalde zender of om informatie over omroepprogramma's en verkeersinformatie op het radiodisplay weer te geven.
Yes
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
210 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
0,5 W
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,5 kg
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
230 V, 50/60 Hz
Afgegeven vermogen (DIN)
100 W
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
430 x 302 x 132,5 mm
X