Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony SR920SWN-PB

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SR920SWN-PB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SR920SWN-PB
Categorie
Batteries that must be disposed of once they are used. They can only be used once.
niet-oplaadbare batterijen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15112
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:08:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony SR920SWN-PB :
De korte redactionele beschrijving van Sony SR920SWN-PB

Sony-knoopcelbatterij - model 371, kwikvrij - Verkrijgbaar in een doos met 10 blisterverpakkingen van één batterij
Meer>>>

Sony SR920SWN-PB:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony SR920SWN-PB.

Sony is vernieuwend door middel van geavanceerde ontwikkelingen op het gebied van het milieu: zoals de technologie voor kwikvrije, zilveroxide-batterijen, die dezelfde prestaties leveren..

Uitstekende lekweerstand.

Hoge energiedichtheid dankzij de originele technologie van Sony waarmee de materialen zeer nauwkeurig met elkaar kunnen worden vermengd..

Het gebruik van antioxidante, zeer snelle scheidingen draagt ook bij aan een betere opslag..

Uitstekende, stabiele ontlaadeigenschappen: tijdens het ontladen levert de batterij een constante spanning..

Een uitgebreide serie producten: er is een complete serie ultracompacte batterijen verkrijgbaar voor een groot aantal toepassingen..

Toepassingen: elektrische klokken, horloges, rekenmachines, elektronische medische thermometers, draagbare spelcomputers.
Korte samenvatting Sony SR920SWN-PB:
Deze korte samenvatting van de Sony SR920SWN-PB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony SR920SWN-PB, Zilver-oxide (S), 1,55 V, 45 mAh
Lange samenvatting Sony SR920SWN-PB :

Sony SR920SWN-PB. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Zilver-oxide (S), Accu/Batterij voltage: 1,55 V, Capaciteit van de accu/batterij: 45 mAh

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony SR920SWN-PB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Zilver-oxide (S)
Kenmerken
Accu/Batterij voltage *
1,55 V
Capaciteit van de accu/batterij
45 mAh
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
X