Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony Battery Size SR44 Zilver-oxide (S) 1.55V niet-oplaadbare batterij

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Battery Size SR44
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SR44B1A
Categorie
Batteries that must be disposed of once they are used. They can only be used once.
niet-oplaadbare batterijen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8241
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:14:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony Battery Size SR44 Zilver-oxide (S) 1.55V niet-oplaadbare batterij :
De korte redactionele beschrijving van Sony Battery Size SR44 Zilver-oxide (S) 1.55V niet-oplaadbare batterij

Batterij Type SR44
Meer>>>

Sony Battery Size SR44 Zilver-oxide (S) 1.55V niet-oplaadbare batterij:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Battery Size SR44 Zilver-oxide (S) 1.55V niet-oplaadbare batterij.
Sony-knoopcelbatterij - type SR44 (357) - Dankzij de hoge energiedichtheid en de uitstekende stabiele ontlaadeigenschappen worden zilveroxide batterijen in een groot aantal toepassingen gebruikt, van horloges tot draagbare apparaten, zoals elektronische thermometers en draagbare spelcomputers.

-Een hoge energiedichtheid is bereikt dankzij een technologie van Sony waarmee de materialen zeer nauwkeurig met elkaar kunnen worden vermengd. Het gebruik van antioxidante, zeer snelle scheidingen draagt ook bij aan een betere opslag.

-Uitstekende, stabiele ontlaadeigenschappen: Tijdens het ontladen levert de batterij een constante spanning.

-Uitstekende lekweerstand: Het unieke afsluitsysteem van Sony zorgt samen met de speciale behandeling van het afsluitmateriaal voor een uitstekende lekweerstand.

-Een uitgebreide serie producten: Met de allermodernste productieprocessen voor microbatterijen kan Sony ultracompacte batterijen voor een groot aantal toepassingen maken.

-Toepassingen: Elektrische klokken, horloges, rekenmachines, elektronische medische thermometers, draagbare spelcomputers.
Korte samenvatting Sony Battery Size SR44 Zilver-oxide (S) 1.55V niet-oplaadbare batterij:
Deze korte samenvatting van de Sony Battery Size SR44 Zilver-oxide (S) 1.55V niet-oplaadbare batterij-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Battery Size SR44, Zilver-oxide (S), 1,55 V, 160 mAh
Lange samenvatting Sony Battery Size SR44 Zilver-oxide (S) 1.55V niet-oplaadbare batterij :

Sony Battery Size SR44. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Zilver-oxide (S), Accu/Batterij voltage: 1,55 V, Capaciteit van de accu/batterij: 160 mAh

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Battery Size SR44 Zilver-oxide (S) 1.55V niet-oplaadbare batterij, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Zilver-oxide (S)
Kenmerken
Accu/Batterij voltage *
1,55 V
Capaciteit van de accu/batterij
160 mAh
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
X