Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony AIT-5 tape 1040GB

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AIT-5 tape 1040GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SDX5-400C
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12838
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 04:32:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony AIT-5 tape 1040GB :
De korte redactionele beschrijving van Sony AIT-5 tape 1040GB

AIT-5 is ideaal voor snelle en betrouwbare opslag van grote hoeveelheden digitale gegevens en voor backups van netwerken, met een gegevenscapaciteit van 1040 GB gecomprimeerd (400 GB eigen).
Meer>>>

Sony AIT-5 tape 1040GB:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony AIT-5 tape 1040GB.


Indrukwekkende opslagcapaciteit van maximaal 1040 GB aan gecomprimeerde gegevens (400 GB eigen) op een kleine 8-mm tape..

Snelle gegevensoverdracht van 24 MB/s eigen overdrachtsnelheid dankzij de efficiënte spiraalscantechnologie.

Bewezen betrouwbaarheid en duurzaamheid en een medialevensduur van 30 jaar dankzij de AME III-technologie (Advanced Metal Evaporated).

Snelle toegang dankzij de unieke AIT Memory-In-Cassette (MIC) die in de cartridge is geïntegreerd.

Met het WORM-formaat (Write-Once Read-Many) worden waardevolle gegevens beschermd tegen per ongeluk wissen en wordt voorkomen dat gearchiveerde gegevensbestanden worden gewijzigd..

Reinigingstape: SDX5-CL.
Korte samenvatting Sony AIT-5 tape 1040GB:
Deze korte samenvatting van de Sony AIT-5 tape 1040GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony AIT-5 tape 1040GB, AIT, 1040 GB, 5 - 45 °C, 20 - 80 procent, 5 - 32 °C, 20 - 60 procent
Lange samenvatting Sony AIT-5 tape 1040GB :

Sony AIT-5 tape 1040GB. Soort tape: AIT, Capaciteit met compressie: 1040 GB. Tape-maat: 8 mm, Tape-lengte: 246 m, Dikte tape: 4,8 µm. Afmetingen (BxDxH): 95 x 15 x 62,5 mm, Bedrijfstemperatuur, bereik: 41 - 113 °F, Tapebreedte (metrisch): 8 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony AIT-5 tape 1040GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort tape *
Type of tape used e.g. TZ, Video8.
AIT
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
1040 GB
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
5 - 32 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Tape-lengte
Tape Length
246 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
4,8 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
79 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
95 x 15 x 62,5 mm
Bedrijfstemperatuur, bereik
41 - 113 °F
Tapebreedte (metrisch)
The size of the tape from one side to the other.
8 mm
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
400 GB
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X