Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony SDX4-200W

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SDX4-200W
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SDX4200WN
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 32199
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:22:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony SDX4-200W :
De korte redactionele beschrijving van Sony SDX4-200W

Ideaal voor snelle en betrouwbare opslag van grote hoeveelheden digitale gegevens en voor back-ups van netwerken, met een gegevenscapaciteit van 520 GB gecomprimeerd (200 GB eigen) en veilige archivering.
Meer>>>

Sony SDX4-200W:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony SDX4-200W.

AIT-4 Write-Once-Read-Many (WORM)-formaat om waardevolle gegevens te beschermen tegen het per ongeluk wissen of wijzigen van gearchiveerde gegevensbestanden.

Hoge opslagcapaciteit van maximaal 520 GB aan gecomprimeerde gegevens (200 GB eigen).

Snelle gegevensoverdracht van 24 MB/s eigen overdrachtsnelheid dankzij de efficiënte spiraalscantechnologie.

Bewezen betrouwbaarheid en duurzaamheid en een medialevensduur van 30 jaar dankzij de AME II-technologie (Advanced Metal Evaporated).

Snelle toegang dankzij de unieke AIT Memory-In-Cassette (MIC) die in de cartridge is geïntegreerd.

Reinigingstape: SDX4-CL.
Korte samenvatting Sony SDX4-200W:
Deze korte samenvatting van de Sony SDX4-200W-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony SDX4-200W, Tapecassette, 520 GB, 30 jaar, ATI, 24 MB/s, 5 - 45 °C
Lange samenvatting Sony SDX4-200W :

Sony SDX4-200W. Soort tape: Tapecassette, Capaciteit met compressie: 520 GB, Tape life: 30 jaar. Overdrachtssnelheid: 24 MB/s. Tape-maat: 8 mm, Tape-lengte: 246 m, Dikte tape: 4,8 µm. Afmetingen (BxDxH): 95 x 15 x 62,5 mm, Totale opslagcapaciteit: 200 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony SDX4-200W, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort tape *
Tapecassette
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
520 GB
Tape life
30 jaar
Filmtype
ATI
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid
24 MB/s
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
5 - 32 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Tape-lengte
Tape Length
246 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
4,8 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
79 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
95 x 15 x 62,5 mm
Totale opslagcapaciteit
200 GB
Registratietechnologie
List of available recording technologies
AIT-4
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
X