Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony AIT SDX3-100W

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AIT SDX3-100W
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SDX3100WA
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 feb 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11058
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-02-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 aug 2017 22:14:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony AIT SDX3-100W :
De korte redactionele beschrijving van Sony AIT SDX3-100W

AIT SDX3-100W
Meer>>>

Sony AIT SDX3-100W:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony AIT SDX3-100W.
Ideaal voor snelle en betrouwbare opslag van grote hoeveelheden digitale gegevens en voor back-ups van netwerken, met een gegevenscapaciteit van maximaal 520 GB. AIT maakt migratie mogelijk voor bijna alle cassettes naar een hoog-presterende technologie voor de toekomst.

- AIT WORM (Write Once Read Many) verkrijgbaar
- Hoge opslagcapaciteit variërend van 65 GB tot 520 GB gecomprimeerde gegevens (25 GB/200 GB eigen)
- Bewezen betrouwbaarheid en duurzaamheid met een 30-jarig mediabestaan* dankzij de AME-technologie (Advanced Metal Evaporated)
- Het duidelijk, toekomstgerichte ontwerp is reeds in overeenstemming gebracht met AIT6 dat een eigen capaciteit heeft van 800 GB
- Snelle gegevensoverdracht van 24 MB/s eigen overdrachtsnelheid dankzij de efficiënte spiraalscantechnologie
Korte samenvatting Sony AIT SDX3-100W:
Deze korte samenvatting van de Sony AIT SDX3-100W-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony AIT SDX3-100W, Aramide, 5 - 45 °C, 20 - 80 procent, 5 - 32 °C, 20 - 60 procent, 8 mm
Lange samenvatting Sony AIT SDX3-100W :

Sony AIT SDX3-100W. Materiaal: Aramide. Tape-maat: 8 mm, Tape-lengte: 230 m, Gewicht: 79 g. Afmetingen (BxDxH): 95 x 15 x 62,5 mm, Totale opslagcapaciteit: 100 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony AIT SDX3-100W, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Materiaal
Aramide
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
5 - 32 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Tape-lengte
Tape Length
230 m
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
79 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
95 x 15 x 62,5 mm
Totale opslagcapaciteit
100 GB
X