Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony Datacart AIT SDX3 WORM 100GB

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Datacart Sony AIT SDX3 WORM 100GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SDX3100W show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 23725
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 aug 2017 22:13:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony Datacart AIT SDX3 WORM 100GB :
De korte redactionele beschrijving van Sony Datacart AIT SDX3 WORM 100GB

AIT WORM (Write Once Read Many) verkrijgbaar
Meer>>>

Sony Datacart AIT SDX3 WORM 100GB:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Datacart AIT SDX3 WORM 100GB.
Ideaal voor snelle en betrouwbare opslag van grote hoeveelheden digitale gegevens en voor back-ups van netwerken, met een gegevenscapaciteit van maximaal 520 GB. AIT maakt migratie mogelijk voor bijna alle cassettes naar een hoog-presterende technologie voor de toekomst.
Korte samenvatting Sony Datacart AIT SDX3 WORM 100GB:
Deze korte samenvatting van de Sony Datacart AIT SDX3 WORM 100GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Datacart Sony AIT SDX3 WORM 100GB, 30 jaar, 24 MB/s, Aramide, 5 - 45 °C, 20 - 80 procent, 20 - 60 procent
Lange samenvatting Sony Datacart AIT SDX3 WORM 100GB :

Sony Datacart Sony AIT SDX3 WORM 100GB. Tape life: 30 jaar. Overdrachtssnelheid: 24 MB/s. Materiaal: Aramide. Tape-maat: 8 mm, Tape-lengte: 230 m, Dikte tape: 5,3 µm. Afmetingen (BxDxH): 95 x 15 x 62,5 mm, Bedrijfstemperatuur, bereik: 41 - 113 °F, Totale opslagcapaciteit: 25 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Datacart AIT SDX3 WORM 100GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Tape life
Shows how much time tape may be used
30 jaar
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid
24 MB/s
Design
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Aramide
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Tape-lengte
Tape Length
230 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
5,3 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
79 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
95 x 15 x 62,5 mm
Bedrijfstemperatuur, bereik
41 - 113 °F
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
25 GB
X