Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony SAL135F28

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SAL135F28
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SAL135F28 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4905524340990 show
Categorie
The light-gathering device of a camera, typically containing a group of compound lenses. Lenses come in different lengths, with very long lens used for long-distance photography.
cameralenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 102846
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 05:22:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony SAL135F28 :
De korte redactionele beschrijving van Sony SAL135F28

SAL135F28 - F28 135mm f/2.8-4.5
Meer>>>

Sony SAL135F28:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony SAL135F28.
- Trans Focus-telelens (200mm-brandpuntsafstand kleinbeeldequivalent) met speciale optische elementen voor uitzonderlijk effen onscherp stellen.
- Optische apodisatie-elementen brengen lichtstralen voor effen achtergronden met scherptediepteverloop dat een sterk contrast vormt met onderwerpen in scherpe opnamen
- Brede scherpstelring en handmatig te bedienen diafragmaring voor extra bediening van onscherp stellen.
Korte samenvatting Sony SAL135F28:
Deze korte samenvatting van de Sony SAL135F28-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony SAL135F28, Zwart, 7,2 cm, 730 g, 0.25X
Lange samenvatting Sony SAL135F28 :

Sony SAL135F28. Kleur van het product: Zwart. Maat filter: 7,2 cm, Gewicht: 730 g. Vergroting: 0.25X

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony SAL135F28, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Maat filter *
A filter is a screen, plate, or layer of a substance which absorbs light or other radiation or selectively absorbs some of its components e.g. a UV filter to reduce UV light. Filters come in various sizes.
7,2 cm
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
730 g
Overige specificaties
Vergroting
The degree to which something is or can be magnified (made to appear larger than it is).
0.25X
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-04
Testseek heeft 4 proffesionele recensies verzameld voor Sony 135F28 digitale cameralens met A-bevestiging. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 87 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
87%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Sony SAL20TC Sony SAL20TC
(show image)
SAL20TC SAL20TC EUR 387,66
(excl. VAT)
EUR 465,19 (incl. VAT)
Sony SAL14TC Sony SAL14TC
(show image)
SAL14TC SAL14TC EUR 282,87
(excl. VAT)
EUR 339,44 (incl. VAT)
Sony 20TC Digitale cameralens met A--montage Sony 20TC Digitale cameralens met A--montage
(show image)
SAL-20TC 20TC Digitale cameralens met A--montage  — 
Land Distributor
Deutschland 2 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
X