Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony SAIT2-800

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SAIT2-800
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SAIT2800N
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20311
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 04:15:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony SAIT2-800 :
De korte redactionele beschrijving van Sony SAIT2-800

S-AIT2 is ideaal voor automatische oplossingen die een buitengewone opslagcapaciteit en hoge prestaties vereisen dankzij een capaciteit tot 2 TB gecomprimeerd.
Meer>>>

Sony SAIT2-800:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony SAIT2-800.

Enorme opslagcapaciteit van maximaal 2 TB gecomprimeerd (800 GB eigen)..

Er wordt een snelle eigen overdrachtsnelheid van 45 MB/s (117 MB gecomprimeerd) bereikt dankzij de spiraalscantechnologie..

High-density-opname en betrouwbaarheid met AME (Advanced Metal Evaporated) tape..

Innovatief cartridgemechanisme verbetert het plaatsen/uitnemen van cassettes..

Reinigingstape: SAIT2-CL.
Korte samenvatting Sony SAIT2-800:
Deze korte samenvatting van de Sony SAIT2-800-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony SAIT2-800, AIT, 800 GB, 5 - 45 °C, 20 - 80 procent, 16 - 32 °C, 20 - 60 procent
Lange samenvatting Sony SAIT2-800 :

Sony SAIT2-800. Soort tape: AIT, Capaciteit met compressie: 800 GB. Tape-maat: 1,27 cm, Tape-lengte: 640 m, Dikte tape: 8,6 µm. Afmetingen (BxDxH): 105,4 x 102 x 21,5 mm, Totale opslagcapaciteit: 2000 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony SAIT2-800, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Soort tape *
AIT
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
800 GB
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
16 - 32 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
1,27 cm
Tape-lengte
Tape Length
640 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
8,6 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
267 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
105,4 x 102 x 21,5 mm
Totale opslagcapaciteit
2000 GB
Land Distributor
United Kingdom 3 distributor(s)
X