Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony PDDRW23N

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PDDRW23N
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PDDRW23N
Categorie
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17810
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 mei 2017 10:01:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony PDDRW23N :
De korte redactionele beschrijving van Sony PDDRW23N

De PDDRW23N heeft alle vertrouwde voordelen van schijven, plus een enorme opslagcapaciteit, hoge overdrachtsnelheid en lange levensduur. PDDRW23N is herschrijfbaar.
Meer>>>

Sony PDDRW23N:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony PDDRW23N.

Capaciteit van maar liefst 23,3 GB op één kant.

High Speed-gegevensoverdracht
(11 MB/s voor lezen - 9 MB/s voor schrijven).

Zeer betrouwbaar en duurzaam dankzij de robuuste, stofwerende cartridge en hoes.

Voordelige oplossing.

Sterk ontwerp
(100 GB en een gegevensoverdrachtsnelheid van 43 MB/s (lezen) in 2007).

Ontworpen om te voldoen aan de eisen van kritische, gegevensintensieve toepassingen..
Korte samenvatting Sony PDDRW23N:
Deze korte samenvatting van de Sony PDDRW23N-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony PDDRW23N, Professional Disc for Data (PDD), 23300 MB, 0,1 mm, 12 cm, 0,32 µm, 3 - 90 procent
Lange samenvatting Sony PDDRW23N :

Sony PDDRW23N. Soort: Professional Disc for Data (PDD), Standaardcapaciteit: 23300 MB, Dikte optische disk: 0,1 mm. Gewicht: 90 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony PDDRW23N, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Soort *
Characteristics of the device.
Professional Disc for Data (PDD)
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
23300 MB
Dikte optische disk
0,1 mm
Binnen afmeting (diameter)
12 cm
Track pitch
0,32 µm
Levensduur archiefopslag
Length of time data can be stored safely on the media
50 jaar
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
3 - 90 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-10 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
3 - 85 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
90 g
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
X