Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony DVD-RW DRIVE I.LINK EXTERN optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-RW DRIVE I.LINK EXTERN
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PCGA-DVRW1
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9626
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:50:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony DVD-RW DRIVE I.LINK EXTERN optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Sony DVD-RW DRIVE I.LINK EXTERN optisch schijfstation

DVD-RW DRIVE I.LINK EXTERN NOT F C1MG R600MX R600MF. NS (MSD)
Meer>>>

Sony DVD-RW DRIVE I.LINK EXTERN optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DVD-RW DRIVE I.LINK EXTERN optisch schijfstation.
An extra internal or external drive can make all
the difference to your level of business success,
or your chances of enjoying the computing
experience even more. From high capacity hard
drives to high fidelity CD players, the choice is
yours. You just need the drive to succeed and
the will to make your selection.

i LINK DVD drive offers, Max reading:
DVD-ROM: 8x
DVD-R/DVD-RW/DVD+RW: 4x
CD-ROM/CD-R: 24x
Max writing
DVD-R/DVD-RW: 1x
CD-R: 16x
CD-RW: 10x

(It is not available as an accessory for the GRX616SK and GRX616SP.)i.LINK DVD-RW:
GRX Series
GRV Series
GRS Series
GRZ Series
GR Series
FX&F Series
NV Series
QR Series
X Series
VX Series
R600HM Series
R600 Series
Z600 Series
SRX Series
SR Series
N505&500 Series
C1MPG Series
C1 Series
Korte samenvatting Sony DVD-RW DRIVE I.LINK EXTERN optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Sony DVD-RW DRIVE I.LINK EXTERN optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony DVD-RW DRIVE I.LINK EXTERN, 24x, 10x, 16x, 10 - 80 procent, 5 - 35 °C, 400 MB/s
Lange samenvatting Sony DVD-RW DRIVE I.LINK EXTERN optisch schijfstation :

Sony DVD-RW DRIVE I.LINK EXTERN. Schrijfsnelheid CD: 24x, Herschrijfsnelheid CD: 10x. Leessnelheid CD: 16x. Drive, overdrachtssnelheid: 400 MB/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DVD-RW DRIVE I.LINK EXTERN optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
10x
DVD schrijfsnelheid
4x
DVD herschrijfsnelheid
4x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
16x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
4x
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
5 - 35 °C
Overige specificaties
Drive, overdrachtssnelheid
400 MB/s
X