Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony Cassette Video Video8 P590HG 90min

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cassette Video Sony Video8 P590HG 90min
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
P590HG
Categorie
Sealed plastic object containing a length of audio or videotape, wound on a pair of spools, for insertion into a recorder, playback device, or other machine.
audio-/videocassettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11239
Deze statistiek is gebaseerd op de 74520 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72797 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jul 2017 18:09:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony Cassette Video Video8 P590HG 90min :
De korte redactionele beschrijving van Sony Cassette Video Video8 P590HG 90min

Cassette Video Sony Video8 P590HG 90min
Meer>>>

Sony Cassette Video Video8 P590HG 90min:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Cassette Video Video8 P590HG 90min.
Video 8 HG Camcorder Tape - 90 min. Eén. Uitzonderlijke beeld- en geluidsweergave, schitterende kleuren: op HG-cassettes blijven uw belangrijke opnamen behouden.
Korte samenvatting Sony Cassette Video Video8 P590HG 90min:
Deze korte samenvatting van de Sony Cassette Video Video8 P590HG 90min-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Cassette Video Sony Video8 P590HG 90min, 8 mm
Lange samenvatting Sony Cassette Video Video8 P590HG 90min :

Sony Cassette Video Sony Video8 P590HG 90min. Tape-maat: 8 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Cassette Video Video8 P590HG 90min, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Overige specificaties
Tape-maat
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Technische details
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
123 kA/m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
10,5 µm
X