Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony Camcorder Battery NP-22H Nikkel-Cadmium (NiCd) 1.800mAh 6V oplaadbare batterij/accu

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Camcorder Battery NP-22H
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
NP22H
Categorie
In deze categorie vindt u oplaadbare batterijen en accu\'s voor al uw apparatuur, van zaklampen tot digitale camera\'s en notebooks.
oplaadbare batterijen/accu's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19478
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:13:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony Camcorder Battery NP-22H Nikkel-Cadmium (NiCd) 1.800mAh 6V oplaadbare batterij/accu :
De korte redactionele beschrijving van Sony Camcorder Battery NP-22H Nikkel-Cadmium (NiCd) 1.800mAh 6V oplaadbare batterij/accu

Camcorder Battery NP-22H
Meer>>>

Sony Camcorder Battery NP-22H Nikkel-Cadmium (NiCd) 1.800mAh 6V oplaadbare batterij/accu:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Camcorder Battery NP-22H Nikkel-Cadmium (NiCd) 1.800mAh 6V oplaadbare batterij/accu.
NICAD rechargeable battery pack for V100 and V200 with up to 3 hours battery life
Korte samenvatting Sony Camcorder Battery NP-22H Nikkel-Cadmium (NiCd) 1.800mAh 6V oplaadbare batterij/accu:
Deze korte samenvatting van de Sony Camcorder Battery NP-22H Nikkel-Cadmium (NiCd) 1.800mAh 6V oplaadbare batterij/accu-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Camcorder Battery NP-22H, 1,800 mAh, Nikkel-Cadmium (NiCd), 6 V
Lange samenvatting Sony Camcorder Battery NP-22H Nikkel-Cadmium (NiCd) 1.800mAh 6V oplaadbare batterij/accu :

Sony Camcorder Battery NP-22H. Capaciteit van de accu/batterij: 1,800 mAh, Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Nikkel-Cadmium (NiCd), Accu/Batterij voltage: 6 V, Levensduur accu/batterij: 3 uur

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Camcorder Battery NP-22H Nikkel-Cadmium (NiCd) 1.800mAh 6V oplaadbare batterij/accu, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Nikkel-Cadmium (NiCd)
Capaciteit van de accu/batterij *
1,800 mAh
Accu/Batterij
Accu/Batterij voltage *
6 V
Levensduur accu/batterij
Maximale gebruiksduur van een accu of batterij. Mobile Mark™ (2002) is de standard benchmark voor het meten van de gebruiksduur van een accu/batterij. In sommige gevallen kan de gebruiksduur worden verlengd door het toevoegen van extra batterijen/accus.
3 uur
Compatibele producten
V8, V8F, M8, V100, V200, V30, V50
Overige specificaties
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
10.8 Wh
X