Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony 3.5" Slim Portable External FDD USB 1.1 OEM USB 1.1

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3.5" Slim Portable External FDD USB 1.1 OEM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
MPF82EU31Y2
Categorie
Diskettes, ook wel floppies genaamd, zijn een redelijk ouderwetse manier van data opslaan. Een voordeel is dat zeer veel computers een diskette drive hebben, maar een groot nadeel is de geringe opslagcapaciteit van slechts 1,4 MB voor gewone 3.5" floppies. Ook zijn diskettes zeer gevoelig voor vuil in de floppy drive.
floppy drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 38362
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 03:32:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony 3.5" Slim Portable External FDD USB 1.1 OEM USB 1.1 :
De korte redactionele beschrijving van Sony 3.5" Slim Portable External FDD USB 1.1 OEM USB 1.1

8.89 cm (3.5 ") Slim Portable External FDD USB 1.1 OEM
Meer>>>

Sony 3.5" Slim Portable External FDD USB 1.1 OEM USB 1.1:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 3.5" Slim Portable External FDD USB 1.1 OEM USB 1.1.
Klein en lichtgewicht
USB 1.1 Interface
USB Powered - Geen AC Adapter nodig
Werkt met Macintosh® en Windows® Systemen
Korte samenvatting Sony 3.5" Slim Portable External FDD USB 1.1 OEM USB 1.1:
Deze korte samenvatting van de Sony 3.5" Slim Portable External FDD USB 1.1 OEM USB 1.1-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 3.5" Slim Portable External FDD USB 1.1 OEM, 300 RPM, 80 ms, 12 Mbit/s, USB 1.1, Macintosh & Windows, 103 x 140 x 16,5 mm
Lange samenvatting Sony 3.5" Slim Portable External FDD USB 1.1 OEM USB 1.1 :

Sony 3.5" Slim Portable External FDD USB 1.1 OEM. Snelheid opslagapparaat: 300 RPM, Track to track zoektijd (lezen/schrijven): 80 ms. Overdrachtssnelheid: 12 Mbit/s. Interface: USB 1.1. Compatibele besturingssystemen: Macintosh & Windows. Afmetingen (BxDxH): 103 x 140 x 16,5 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 3.5" Slim Portable External FDD USB 1.1 OEM USB 1.1, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Snelheid opslagapparaat
Het aantal rondjes dat het apparaat per minuut draait.
300 RPM
Track to track zoektijd (lezen/schrijven)
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
80 ms
Diskette drive
Indien aanwezig, opslagcapaciteit Floppy Disk Drive (FDD). Standaard is 1.44MB voor 3.5" diskettes. Steeds vaker wordt de FDD weggelaten, en is deze optioneel. Een optionele drive is veelal op een externe poort zoals de USB-poort aan te sluiten.
1,44 MB
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
12 Mbit/s
Poorten & interfaces
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 1.1
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Macintosh & Windows
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
103 x 140 x 16,5 mm
X