Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony Digital Tape Format 42 GB Tapecassette

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Digital Tape Format 42 GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
GW-730L
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8954
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:33:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony Digital Tape Format 42 GB Tapecassette :
De korte redactionele beschrijving van Sony Digital Tape Format 42 GB Tapecassette

Sony DTF (Digital Tape Format) combineert 1/2 Inch-technologie met metaaldeeltjestape. DTF, met een hoge capaciteit en lage foutenpercentages, is een natuurlijke archiveringsoplossing voor een groot aantal commerciële en professionele toepassingen.
Meer>>>

Sony Digital Tape Format 42 GB Tapecassette:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Digital Tape Format 42 GB Tapecassette.


Opslagcapaciteit van 12 GB (eigen).

De digitale DTF-gegevenscartridge voldoet aan het formaat van de ISO/IEC 15731-norm.

Betere archiveringseigenschappen dankzij magnetische HDA-deeltjes (High Density Alloy) en de fijne, gelijkmatige beschermlaag.

Een hoge dichtheid en een speciaal kalanderingsproces voor een hoog rendement en een laag foutenpercentage.

Het tape-oppervlak wordt beschermd door een smeermiddel voor minder wrijving en een optimaal contact tussen de koppen..

Door de nieuwe productietechnologie wordt het krimpen van de tape geminimaliseerd en geleidelijke deformatie verminderd, en blijft de tracking ook na lange tijd nauwkeurig en stabiel..
Korte samenvatting Sony Digital Tape Format 42 GB Tapecassette:
Deze korte samenvatting van de Sony Digital Tape Format 42 GB Tapecassette-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Digital Tape Format 42 GB, Tapecassette, 125 kA/m, 1,27 cm, 732 m, 14 µm, 780 g
Lange samenvatting Sony Digital Tape Format 42 GB Tapecassette :

Sony Digital Tape Format 42 GB. Soort tape: Tapecassette, Magnetische coërciviteit: 125 kA/m. Tape-maat: 1,27 cm, Tape-lengte: 732 m, Dikte tape: 14 µm. Totale opslagcapaciteit: 42 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Digital Tape Format 42 GB Tapecassette, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort tape *
Tapecassette
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
125 kA/m
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
1,27 cm
Gewicht en omvang
Tape-lengte
Tape Length
732 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
14 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
780 g
Overige specificaties
Totale opslagcapaciteit
42 GB
X