Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony EDM8600

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EDM8600
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
EDM8600N
Categorie
Type of disk used to store digital data, such as a MiniDisc.
magneto optical-schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 apr 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 45164
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-04-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 18 apr 2017 14:32:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony EDM8600 :
De korte redactionele beschrijving van Sony EDM8600

5.25 MO Disk EDM8600
Meer>>>

Sony EDM8600:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony EDM8600.
5,25-inch optische magneet-discs. Ideaal voor professionele opslagtoepassingen, zoals DTP, beeldverwerking, financiële dossiers, medische diagnostiek en uitwisseling van multimediagegevens. EDM's zijn herschrijfbare versies.

- Hoge opslagcapaciteit
- Hoge betrouwbaarheid : levensduur voor 50 jaar archivering en 10 miljoen overschrijvingen
- Snelle gegevenstoegang
- Volledige backwardse compatibiliteit
- Kunnen in automatische wisselaars worden gebruikt
Korte samenvatting Sony EDM8600:
Deze korte samenvatting van de Sony EDM8600-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony EDM8600, 165 g, 3 - 90 procent, -10 - 55 °C, 3 - 85 procent, 5 - 55 °C, 41 - 131 °F
Lange samenvatting Sony EDM8600 :

Sony EDM8600. Gewicht: 165 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony EDM8600, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Technische details
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
153 x 11 x 135 mm
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
165 g
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
3 - 90 procent
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
-10 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
3 - 85 procent
Temperatuur, in bedrijf
5 - 55 °C
Bedrijfstemperatuur, bereik
41 - 131 °F
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
X