Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony E590HME VIDCASS HI8 LOS

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
E590HME VIDCASS HI8 LOS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
E590HME
Categorie
Sealed plastic object containing a length of audio or videotape, wound on a pair of spools, for insertion into a recorder, playback device, or other machine.
audio-/videocassettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15669
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jul 2017 18:09:48
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony E590HME VIDCASS HI8 LOS :
De korte redactionele beschrijving van Sony E590HME VIDCASS HI8 LOS

E590HME VIDCASS HI8 LOS
Meer>>>

Sony E590HME VIDCASS HI8 LOS:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony E590HME VIDCASS HI8 LOS.
Hi8 ME Camcorder Tape - 90 min. Verpakking 1 stuk. Helder beeld, perfecte geluidsopnamen. De HME-cassette is ideaal voor montage en kopiëren.
Korte samenvatting Sony E590HME VIDCASS HI8 LOS:
Deze korte samenvatting van de Sony E590HME VIDCASS HI8 LOS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony E590HME VIDCASS HI8 LOS, 8 mm
Lange samenvatting Sony E590HME VIDCASS HI8 LOS :

Sony E590HME VIDCASS HI8 LOS. Tape-maat: 8 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony E590HME VIDCASS HI8 LOS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Overige specificaties
Tape-maat
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Technische details
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
83,6 kA/m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
10 µm
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X