Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony VHS V Premium Tape 180 min. 180min

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VHS V Premium Tape 180 min.
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
E180V
Categorie
Sealed plastic object containing a length of audio or videotape, wound on a pair of spools, for insertion into a recorder, playback device, or other machine.
audio-/videocassettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 35120
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 07:34:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony VHS V Premium Tape 180 min. 180min :
De korte redactionele beschrijving van Sony VHS V Premium Tape 180 min. 180min

VHS V Premium Tape - 180 min.
Meer>>>

Sony VHS V Premium Tape 180 min. 180min:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony VHS V Premium Tape 180 min. 180min.
Verpakking 1 stuk. Het Premium-assortiment stelt zelfs het meest veeleisende publiek tevreden. Zeer geschikt voor digitale opnamen. Geeft schitterende beelden en een uitzonderlijke geluidskwaliteit.
Korte samenvatting Sony VHS V Premium Tape 180 min. 180min:
Deze korte samenvatting van de Sony VHS V Premium Tape 180 min. 180min-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony VHS V Premium Tape 180 min., 180 min
Lange samenvatting Sony VHS V Premium Tape 180 min. 180min :

Sony VHS V Premium Tape 180 min.. Opnametijd: 180 min

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony VHS V Premium Tape 180 min. 180min, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Opnamemodi
Opnametijd
180 min
Technische details
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
58,1 kA/m
Technische details
Remanentie
160 mT
Vierkantheid
90 procent
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
17 µm
Tapebreedte (metrisch)
The size of the tape from one side to the other.
1,27 cm
X