Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony DVD Player DVP-NS955

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD Player DVP-NS955
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVP-NS955VB show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Met een DVD-speler/-recorder kunt u DVD-video\'s kijken/opnemen en vaak ook een groot aantal andere video en audio CD/DVD formaten. Vaak hebben deze apparaten ook een ingebouwde harde schijf, zodat u televisieprogramma\'s of video van uw camera kunt opnemen en later bekijken, bewerken en op DVD branden. Sommige apparaten zijn zelfs uitgerust met automatische reclameherkenning, zodat u nooit meer ongewenste reclame hoeft te kijken: u laat gewoon de DVD-recorder het programma dat u wilt kijken opnemen en begint zelf enige tijd later (de duur van alle reclameblokken bij elkaar) met kijken, zo kunt u ongestoord van uw TV programma genieten.
DVD-spelers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12066
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:34:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony DVD Player DVP-NS955 :
De korte redactionele beschrijving van Sony DVD Player DVP-NS955

DVP-NS955 - Meerkanaals combinatiespeler uit de QS-serie met DivX-weergave, Cinema Progressive en een 12-bits/108 MHz Noise Shaped Video™ D/A-converter voor het afspelen van DVD/CD/MP3 op data-CD/Super Audio CD
Meer>>>

Sony DVD Player DVP-NS955:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DVD Player DVP-NS955.
-Precision Drive 3, mechanisme voor snelle, stabiele en nauwkeurige afspeling
-Super Audio CD Multi-channel
-DivX-weergave
-Progressieve-scanuitgang
-12-bits/108 MHz Noise Shaped Video™ D/A-converter
-Component Video-uitgangen
-Optische uitgang
-5.1-kanaals analoge audio-uitgang
-Product uit de QS-serie
-Aluminium frontpaneel
Korte samenvatting Sony DVD Player DVP-NS955:
Deze korte samenvatting van de Sony DVD Player DVP-NS955-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony DVD Player DVP-NS955, 12-bit/108MHz, 2 - 100 Hz, 2 - 44 Hz, 115 dB, 103 dB, 99 dB
Lange samenvatting Sony DVD Player DVP-NS955 :

Sony DVD Player DVP-NS955. D/A-converter: 12-bit/108MHz. Frequentierespons CD: 2 - 100 Hz, Frequentierespons DVD: 2 - 44 Hz, Signaal/ruis-verhouding: 115 dB. Typisch stroomverbruik: 14 W. Kleur van het product: Zwart. Gewicht: 2,1 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DVD Player DVP-NS955, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Video
D/A-converter
De Video D/A (Digitaal/Analoog) Converter zet analoge videobeelden om in digitale videobeelden.
12-bit/108MHz
Audio
Frequentierespons CD
2 - 100 Hz
Frequentierespons DVD
2 - 44 Hz
Signaal/ruis-verhouding
De verhouding tussen signaal- en ruisintensiteit
115 dB
Dynamisch audiobereik DVD
Het verschil (in dB) tussen het hardste en het zachtste geluid dat het apparaat kan weergeven.
103 dB
Dynamisch audiobereik CD
Het verschil (in dB) tussen het hardste en het zachtste geluid dat het apparaat kan weergeven.
99 dB
Totale harmonische vervorming (THD)
Totale harmonische vervorming (Total Harmonic Distortion) is een maat voor de niet-lineaire vervorming van het geluid en wordt gegeven in %. Uit onderzoek blijkt dat in het frequentiebereik van 100 tot 2000 Hz een totale harmonische verstoring van 1% onhoorbaar is. Beneden de 100 Hz kan men zelfs een totale harmonische verstoring van tot 10% niet horen.
0,003 procent
D/A-converter
De Audio D/A (Digitaal/Analoog) Converter zet analoog geluid om in digitaal geluid.
24-bit/192kHz
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
14 W
Kleur
Kleur van het product *
Zwart
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,1 kg
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
25 - 80 procent
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC220-240V,50/60Hz
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
430 x 237 x 55,5 mm
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
-Component Video Out -S-Video Out -Composite Video Out -Gold Plated Out Terminals -2 x SCART Connector -Digital Audio Out: Coaxial -Digital Audio Out: Optical -5.1ch Analog Audio Out -Analog Stereo Out
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2017-03-01
Testseek heeft 2 proffesionele recensies voor Sony DVD Player DVP-NS955 verzameld, maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Sony DVD Player DVP-NS955 Sony DVD Player DVP-NS955
(show image)
DVP-NS955VS DVD Player DVP-NS955  — 
X