Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony DVD Player DVP-NS92V silver

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD Player DVP-NS92V silver
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVP-NS92 VS
Categorie
Met een DVD-speler/-recorder kunt u DVD-video\'s kijken/opnemen en vaak ook een groot aantal andere video en audio CD/DVD formaten. Vaak hebben deze apparaten ook een ingebouwde harde schijf, zodat u televisieprogramma\'s of video van uw camera kunt opnemen en later bekijken, bewerken en op DVD branden. Sommige apparaten zijn zelfs uitgerust met automatische reclameherkenning, zodat u nooit meer ongewenste reclame hoeft te kijken: u laat gewoon de DVD-recorder het programma dat u wilt kijken opnemen en begint zelf enige tijd later (de duur van alle reclameblokken bij elkaar) met kijken, zo kunt u ongestoord van uw TV programma genieten.
DVD-spelers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8698
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 04:53:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony DVD Player DVP-NS92V silver :
De korte redactionele beschrijving van Sony DVD Player DVP-NS92V silver

DVD Player DVP-NS92V silver
Meer>>>

Sony DVD Player DVP-NS92V silver:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DVD Player DVP-NS92V silver.
Top end DVD speler met HDMI en up-scaler. Speelt naast DVD/CD/supar audio CD ook Divx, Mp3 en Jpeg files af. Uitgerust met een 12 bit/108 MHz Noise shaped Video D/A converter en Progressive scan voor een optimale beeld kwaliteit. Passend design bij de Sony QS receivers

- HDMI™ High Definition Multimedia Interface
- Videobeelden van hoge resolutie - 780p/1080i converteerbaar omhoog
- Precision Drive 3, mechanisme voor snelle, stabiele en nauwkeurige afspeling
- Compatibel met CD-JPEG, CD-R/RW/data-CD (MP3) en SVCD (Simple Playback)
- Compatibel met DVD-R/RW (VR- en videomodus)
Korte samenvatting Sony DVD Player DVP-NS92V silver:
Deze korte samenvatting van de Sony DVD Player DVP-NS92V silver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony DVD Player DVP-NS92V silver, 2 - 100 Hz, 2 - 44 Hz, 115 dB, 103 dB, 99 dB, 0,003 procent
Lange samenvatting Sony DVD Player DVP-NS92V silver :

Sony DVD Player DVP-NS92V silver. Frequentierespons CD: 2 - 100 Hz, Frequentierespons DVD: 2 - 44 Hz, Signaal/ruis-verhouding: 115 dB. Ondersteund audioformaat: MP3. Typisch stroomverbruik: 14 W. Kleur van het product: Zilver. Gewicht: 2,1 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DVD Player DVP-NS92V silver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Video
Progressive scan uitgang *
A way of displaying, storing, or transmitting moving images in which all the lines of each frame are drawn in sequence. Used in many devices e.g. HDTVs (high-defintion televisions).
Yes
Audio
Frequentierespons CD
2 - 100 Hz
Frequentierespons DVD
2 - 44 Hz
Signaal/ruis-verhouding
De verhouding tussen signaal- en ruisintensiteit
115 dB
Dynamisch audiobereik DVD
Het verschil (in dB) tussen het hardste en het zachtste geluid dat het apparaat kan weergeven.
103 dB
Dynamisch audiobereik CD
Het verschil (in dB) tussen het hardste en het zachtste geluid dat het apparaat kan weergeven.
99 dB
Totale harmonische vervorming (THD)
Totale harmonische vervorming (Total Harmonic Distortion) is een maat voor de niet-lineaire vervorming van het geluid en wordt gegeven in %. Uit onderzoek blijkt dat in het frequentiebereik van 100 tot 2000 Hz een totale harmonische verstoring van 1% onhoorbaar is. Beneden de 100 Hz kan men zelfs een totale harmonische verstoring van tot 10% niet horen.
0,003 procent
Bestandsformaten
Ondersteund audioformaat
Er zijn verschillende methodes om geluid te comprimeren (bijvoorbeeld mp3), met behulp van compressie kan men veel meer geluid op eenzelfde hoeveelheid geheugen opslaan.
MP3
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
14 W
Beheerfuncties
Afstandsbediening *
Description of the functions of the Handheld Remote Control
Yes
Kleur
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,1 kg
TV-tuner
Aantal kanalen
The number of channels the device has. There can be an individual input or output for each channel.
2 kanalen
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
25 - 80 procent
Overige specificaties
Video uit
12bit/108MHz
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC220-240V,50/60Hz
Optische drive type
The types of disc which can be used with this device.
DVD+R,DVD+RW,DVD-RW
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2017-03-01
Testseek heeft 5 proffesionele recensies verzameld voor Sony DVD Player DVP-NS92V silver Zilver. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 85 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
85%
X