Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony DRX-800UL optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DRX-800UL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DRX800UL
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9110
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:57:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar (beperkte) garantie
Lange productnaam Sony DRX-800UL optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Sony DRX-800UL optisch schijfstation

Externe DVD±R/±RW Double/ 8.5GB Dual Layer, Dual Format DVD/CD Recorder
Meer>>>

Sony DRX-800UL optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DRX-800UL optisch schijfstation.
De DRX-800UL is een externe brander die zowel DVD-R Dual Layer en DVD+R Double Layer als gewone 4.7GB Dual Format DVD's kan branden.
DVD+R Double Layer en DVD-R Dual Layer branden
Dubbele aansluiting - Snelle USB 2.0 en i.Link35/Firewire
Werkt met 4.7GB DVD±R/±RW en 8.5GB double/dual layer schijven
Neem tot 4 uur video op, op double/dual layer schijven
Brandt DVD±R schijven op maximaal 16X, dus een hele schijf in 6 minuten.
Brandt de nieuwe 8.5GB DVD-R Dual Layer en DVD+R Double Layer schijven op 4X max.
Brandt DVD+RW schijven op 8X max, DVD-RW schijven op 6X max, en CDs op 48X max.
Maximale flexibiliteit & compatibiliteit - kies het optimale DVD medium voor uw project zonder de compatibiliteit met uw afspeelhardware op te offeren.
Prijswinnende Nero™ Software bundel om al uw video, muziek en andere data naar DVD of CD te branden.
Dubbele aansluiting: kies tussen USB 2.0 of 4-pin/6-pin i.LINK™ (FireWire/IEEE1394 compatible).
Korte samenvatting Sony DRX-800UL optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Sony DRX-800UL optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony DRX-800UL, 2 MB, 60 MB/s, 48x, 24x, 40x, 130 ms
Lange samenvatting Sony DRX-800UL optisch schijfstation :

Sony DRX-800UL. Drive, omvang buffer: 2 MB, Overdrachtssnelheid (piek): 60 MB/s. Schrijfsnelheid CD: 48x, Herschrijfsnelheid CD: 24x. Leessnelheid CD: 40x. DVD gemiddelde random access time: 130 ms, Toegangstijd: 135 ms. Afmetingen (BxDxH): 50,8 x 497 x 163 mm, Minimale RAM: 128 MB, Minimale processor: Pentium III 800

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DRX-800UL optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Prestatie
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
2 MB
Overdrachtssnelheid (piek)
60 MB/s
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
DVD schrijfsnelheid
16x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
40x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
16x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
130 ms
Toegangstijd
135 ms
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
50,8 x 497 x 163 mm
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Pentium III 800
Minimale schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
10 GB
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000 or Windows XP Home or Professional Operating Systems
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
8,5 GB
DVD-RW snelheid
6x
DVD+R snelheid
16x
DVD+RW snelheid
8x
DVD-R snelheid
16x
Data-overdrachtssnelheid
De maximale snelheid (als de overdracht langer duurt) waarmee data van en naar het apparaat kan worden getransporteerd.
21 MB/s
Dubbellaagse DVD-schrijfsnelheid
4x
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-14
Testseek heeft 3 proffesionele recensies voor Sony DRX-800UL verzameld, maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%
X