Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony DVD+ -RW 4x2x8 24x10x32 FWire USB2 optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD+ -RW 4x2x8 24x10x32 FWire USB2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DRX-510UL
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9062
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:50:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony DVD+ -RW 4x2x8 24x10x32 FWire USB2 optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Sony DVD+ -RW 4x2x8 24x10x32 FWire USB2 optisch schijfstation

External Combination DVD±R, DVD±RW, CD-R/RW Drive
Meer>>>

Sony DVD+ -RW 4x2x8 24x10x32 FWire USB2 optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DVD+ -RW 4x2x8 24x10x32 FWire USB2 optisch schijfstation.
• All popular DVD formats are supported – Eliminates the worry in choosing a DVD recordable drive
• Maximum compatibility – Choose the DVD recordable media with the optimal compatibility with your playback hardware
• High performance CD-R/RW burning – Drive functions as a high performance CD burner, too
• Powerful software bundle – Industry standard applications for creating and editing DVD video discs from camcorder/VCR
tapes, backing up your valuable data, storing and sharing large files, watching DVD movies on your PC, and so much more
• Dual Interface external drive supports both USB 2.0 and i.LINK® connections (IEEE1394/FireWire® Compatible)
Korte samenvatting Sony DVD+ -RW 4x2x8 24x10x32 FWire USB2 optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Sony DVD+ -RW 4x2x8 24x10x32 FWire USB2 optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony DVD+ -RW 4x2x8 24x10x32 FWire USB2, 8 MB, 24x, 10x, 32x, 1,9 kg, 164 x 53 x 246 mm
Lange samenvatting Sony DVD+ -RW 4x2x8 24x10x32 FWire USB2 optisch schijfstation :

Sony DVD+ -RW 4x2x8 24x10x32 FWire USB2. Drive, omvang buffer: 8 MB. Schrijfsnelheid CD: 24x, Herschrijfsnelheid CD: 10x. Leessnelheid CD: 32x. Gewicht: 1,9 kg. Afmetingen (BxDxH): 164 x 53 x 246 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DVD+ -RW 4x2x8 24x10x32 FWire USB2 optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Prestatie
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
8 MB
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
10x
DVD schrijfsnelheid
4x
Schrijfsnelheid
DVD herschrijfsnelheid
2x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
32x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
12x
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,9 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
164 x 53 x 246 mm
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2017-03-01
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor Sony DVD+ -RW 4x2x8 24x10x32 FWire USB2 gevonden maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%
X