Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony DLTtape VS1

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DLTtape VS1
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DLTVS1-CL show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25600
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 07:34:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony DLTtape VS1 :
De korte redactionele beschrijving van Sony DLTtape VS1

Sony heeft samen met Quantum een krachtige cassette ontwikkeld met een maximale capaciteit van 320 GB voor DLT-VS160- en DLT-V4-stations, die is voorzien van Sony-mediatechnologie.
Meer>>>

Sony DLTtape VS1:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DLTtape VS1.
-Hoge opslagcapaciteit tot 320 GB (160 GB eigen) met het DLT-V4-station en tot 160 GB (80 GB eigen) met het DLT-VS160-station.
-Snelle gegevensoverdracht tot 20 MB/s (10 MB/s eigen) met het DLT-V4-station en tot 16 MB/s (8 MB/s eigen) met het DLT-VS160-station.
-Robuust cartridgemechanisme dat bestand is tegen het harde bestaan in een bibliotheekomgeving.
-Verminderde foutfrequentie dankzij de verbetering van de tape om een hoge gegevensdichtheid met uitmuntende betrouwbaarheid te ondersteunen.
-Tape met WORM-mogelijkheden met DLT-V4-stations dankzij de DLT Ice-functie.
-Ontworpen tot de DLT-V7-generatie.
-Reinigingstape DLTVS1-CL.
Korte samenvatting Sony DLTtape VS1:
Deze korte samenvatting van de Sony DLTtape VS1-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony DLTtape VS1, DLT, DLT-V4, DLT VS160, 16 MB/s, 10 - 40 °C, 10 - 80 procent, 16 - 32 °C
Lange samenvatting Sony DLTtape VS1 :

Sony DLTtape VS1. Soort tape: DLT, Compatibele producten: DLT-V4, DLT VS160. Overdrachtssnelheid: 16 MB/s. Tape-lengte: 563 m, Dikte tape: 8,9 µm. Tapebreedte (metrisch): 1,27 cm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DLTtape VS1, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort tape *
Type of tape used e.g. TZ, Video8.
DLT
Compatibele producten
Other products that can be used with this product.
DLT-V4, DLT VS160
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid
16 MB/s
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 40 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
16 - 32 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Tape-lengte
Tape Length
563 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
8,9 µm
Overige specificaties
Tapebreedte (metrisch)
The size of the tape from one side to the other.
1,27 cm
Land Distributor
Danmark 1 distributor(s)
X