Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony DLTVS1-160

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DLTVS1-160
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DLTVS1-160N
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 38776
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 07:33:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony DLTVS1-160 :
De korte redactionele beschrijving van Sony DLTVS1-160

Sony heeft samen met Quantum een krachtige cassette ontwikkeld met een maximale capaciteit van 320 GB voor DLT-VS160- en DLT-V4-stations, die is voorzien van Sony-mediatechnologie.
Meer>>>

Sony DLTVS1-160:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DLTVS1-160.
-Hoge opslagcapaciteit tot 320 GB (160 GB eigen) met het DLT-V4-station en tot 160 GB (80 GB eigen) met het DLT-VS160-station;
-Snelle gegevensoverdracht tot 20 MB/s (10 MB/s eigen) met het DLT-V4-station en tot 16 MB/s (8 MB/s eigen) met het DLT-VS160-station;
-Robuust cartridgemechanisme dat bestand is tegen het harde bestaan in een bibliotheekomgeving;
-Verminderde foutfrequentie dankzij de verbetering van de tape om een hoge gegevensdichtheid met uitmuntende betrouwbaarheid te ondersteunen;
-Tape met WORM-mogelijkheden met DLT-V4-stations dankzij de DLT Ice-functie;
-Ontworpen tot de DLT-V7-generatie;
-Reinigingstape DLTVS1-CL;
Korte samenvatting Sony DLTVS1-160:
Deze korte samenvatting van de Sony DLTVS1-160-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony DLTVS1-160, DLT, DLT-VS160 DLT-V4, 16 MB/s, 10 - 40 °C, 10 - 80 procent, 16 - 32 °C
Lange samenvatting Sony DLTVS1-160 :

Sony DLTVS1-160. Soort tape: DLT, Compatibiliteit: DLT-VS160 DLT-V4. Overdrachtssnelheid: 16 MB/s. Tape-maat: 1,27 cm, Tape-lengte: 563 m, Dikte tape: 8,9 µm. Bedrijfstemperatuur, bereik: 50 - 104 °F, Totale opslagcapaciteit: 80 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DLTVS1-160, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort tape *
DLT
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
DLT-VS160 DLT-V4
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid
16 MB/s
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
16 - 32 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
1,27 cm
Tape-lengte
Tape Length
563 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
8,9 µm
Overige specificaties
Bedrijfstemperatuur, bereik
50 - 104 °F
Totale opslagcapaciteit
80 GB
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X