Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony Data Cart 10-20GB 365m DLTIII

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Data Cart 10-20GB 365m DLTIII
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DL3TK85
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12288
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:09:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony Data Cart 10-20GB 365m DLTIII :
De korte redactionele beschrijving van Sony Data Cart 10-20GB 365m DLTIII

Data Cart tape DLT 3 10-20GB
Meer>>>

Sony Data Cart 10-20GB 365m DLTIII:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Data Cart 10-20GB 365m DLTIII.
All DLT systems are designed to be backward compatible, thereby protecting your Data when migrating to a higher capacity system. DLT tapes drives are widely used for rapid backup of network and server.
Korte samenvatting Sony Data Cart 10-20GB 365m DLTIII:
Deze korte samenvatting van de Sony Data Cart 10-20GB 365m DLTIII-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Data Cart 10-20GB 365m DLTIII, 20 GB, 105 kA/m, DLT, 20 - 80 procent, 1,27 cm, 365 m
Lange samenvatting Sony Data Cart 10-20GB 365m DLTIII :

Sony Data Cart 10-20GB 365m DLTIII. Capaciteit met compressie: 20 GB, Magnetische coërciviteit: 105 kA/m, Filmtype: DLT. Tape-maat: 1,27 cm, Tape-lengte: 365 m, Dikte tape: 13 µm. Afmetingen (BxDxH): 105,8 x 105,4 x 25,4 mm, Totale opslagcapaciteit: 10 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Data Cart 10-20GB 365m DLTIII, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
20 GB
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
105 kA/m
Filmtype
DLT
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
1,27 cm
Tape-lengte
Tape Length
365 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
13 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
290 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
105,8 x 105,4 x 25,4 mm
Totale opslagcapaciteit
10 GB
Registratietechnologie
List of available recording technologies
DLT2000
Land Distributor
United Kingdom 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X