Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony DATA CARTRIDGE DAT72 36 72GB

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DATA CARTRIDGE DAT72 36 72GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DGDAT72
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28116
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:16:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony DATA CARTRIDGE DAT72 36 72GB :
De korte redactionele beschrijving van Sony DATA CARTRIDGE DAT72 36 72GB

Door gebruik te maken van de voortreffelijke dubbele, ultradunne magnetische laag en de spiraalscantechnologie van Sony, biedt DAT72 een gigantische opslagcapaciteit tot 72 GB gecomprimeerd in dezelfde DDS-vormfactor.
Meer>>>

Sony DATA CARTRIDGE DAT72 36 72GB:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DATA CARTRIDGE DAT72 36 72GB.


Grote opslagcapaciteit tot 72 GB gecomprimeerd (36 GB eigen).

Verbeterde gegevensdichtheid dankzij spiraalscantechnologie.

De duurzame HCL-binder en het lage, stabiele foutpercentage verzekeren een uitstekende transportstabiliteit en een uitmuntende betrouwbaarheid..

Sony DAT72-media is compatibel met alle DAT72-stations.

Het ontwerp is reeds in overeenstemming gebracht met de eigen capaciteit van ongeveer 800 GB over acht generaties.

Reinigingstape: DGD15CL.
Korte samenvatting Sony DATA CARTRIDGE DAT72 36 72GB:
Deze korte samenvatting van de Sony DATA CARTRIDGE DAT72 36 72GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony DATA CARTRIDGE DAT72 36 72GB, 72 GB, 195 kA/m, 15 - 55 °C, 10 - 80 procent, 5 - 32 °C, 20 - 60 procent
Lange samenvatting Sony DATA CARTRIDGE DAT72 36 72GB :

Sony DATA CARTRIDGE DAT72 36 72GB. Capaciteit met compressie: 72 GB, Magnetische coërciviteit: 195 kA/m. Tape-maat: 3,8 mm, Gewicht: 44 g. Afmetingen (BxDxH): 73 x 10,5 x 54 mm, Bedrijfstemperatuur, bereik: 59 - 131 °F, Tapebreedte (metrisch): 3,8 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DATA CARTRIDGE DAT72 36 72GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
72 GB
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
195 kA/m
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
15 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
5 - 32 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
3,8 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
44 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
73 x 10,5 x 54 mm
Bedrijfstemperatuur, bereik
59 - 131 °F
Tapebreedte (metrisch)
3,8 mm
Totale opslagcapaciteit
36 GB
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X